Nonteizam
Полихистор
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.129
- Поени од реакции
- 791
неа дали може да се исклучат рекламите шо се даваат,после секоја четвртина во my player????????
неа дали може да се исклучат рекламите шо се даваат,после секоја четвртина во my player????????
знаев,ама си викам ај да прашам.
копчето за трчање + копчето за шут.Дечки како да се куца ?
Ми успеа фала многукопчето за трчање + копчето за шут.
Малце е подругачие тука, финти се на clutch + left, right, down, up arrow. Цепелин е clutch + fake pass. Dunk е спринт + шут.Ај ако може некој да ми каже контролите да си ги наместам салам.. Да направам на шифт да прави финти, цепелин има ли? Како се забива? 2005ката ја играв и ништо не памтам од тогаш.. Ниту пак знам што што значи во тој контролерот, освен шут и пас
Мислам дека нема побарај на нет малце да видиш дали ке ти излезе некој хинт...имаш опција КУПИ СИ НОВ КОМПЈУТЕРАј да прашам уште нешто... Можно ли е да се исклучат тие рекламите што се после првата и третата четвртина?? На пример кога вика 25th October Леброн Џејмс вс Реј Ален..... Мајами Хит вс Бостон Селтикс... Сфаќате за кои викам нели??
Оти закочува играта кај мене после тие реклами.. Па играм само my player и се молам да ме извадат пред да завршат првата или третата четвртина.. Oти џабе сум играл..
Па ако има некоја финта како да ги исклучам рекламите кажете... (кажете и ако нема, бар да си знам )
Добар си е каверот
роуз го ставиле на каверот
не го хејтам човекот, ама пропушти скоро пола сезона и цел плејоф, и го ставиле на каверот пред ЛеБрон, Вејд, Рондо, Мело....