NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
Е сега станува заебано. Ќе мора излапениот да вика Национална Гарда :)

Честито титула на @Генерал-от. Многу многу заслужено. Честитки пријателе. Се надевам ќе имаш барем малце време да се израдуваш. Има да гори Њујорк.
Не го џинксај сега, удри во дрво.

Mnogu ke go najdat kipot na slobodata kako pluta bezivotno nekade na bregot na Norveska, sekako, ako osvojat niksi, pa i ako ne osvojat.

Totalno ludilo od fan baza, sekoj prikazna za sebe i sekoja prikazna poluda od prethodnata. Zemale i robot i go naucile celo vreme da vika fuck trey jang. Aaaajt

Kakva nacionalna garda tuka ni nato nema da mu pomogne na gradot.

Мислам не се поише луди од Париз , али ај да не ги потценувам :D

jim-carrey-look.gif

Mnogu ke go najdat kipot na slobodata kako pluta bezivotno nekade na bregot na Norveska, sekako, ako osvojat niksi, pa i ako ne osvojat.

Totalno ludilo od fan baza, sekoj prikazna za sebe i sekoja prikazna poluda od prethodnata. Zemale i robot i go naucile celo vreme da vika fuck trey jang. Aaaajt

Kakva nacionalna garda tuka ni nato nema da mu pomogne na gradot.
teshki bladachi. Ne znam dali go imas videno ona na instagram kaj sto gi prasuvaat fanovive koj im e najdobar igrac u istorijata na niksi - Darren Watkins Junior (Ishowspeed) ili Aubrey Graham (Drake). I sekako ovie kazuvaat eden od nivi na slednoto prasanje zosto e najdobar, ovie si izmisluvaat nivni pricini. Cudni likovi

Им нема рамен на Американциве за хајп и правење шоу. Каква атмосфера у пм.
Се надевам Спарс ќе земат вечерва за да се пробие плафонот.Вечерва немаат притисок.

Ае му дадоа добро исвиркување на Трамп цел Медисон. Одма го тргнаа од кадар после тоа.
Автоматски споено мислење:

И пак истото сценарио. Ќе излезат ќе се испуцаат. 12 разлика и после тоа потоп еј. Страшно нешто им се дешава серијава на Спарс, деца разбирам. Со ОКЦ многу поконстантно играа, овде како да се плашат дека ќе тепаат. Секако секоја чест на Никс, не се откажаа ни гости не пак сега.

Последно уредено:
Ај у пичку матер.Каква утакмица у п.м. Секоја чест до двете екипи. Ја извадија низ гз оваа Спарсi. Многу грешки. Многу неискуство. Тешко дека ќе земат наредна. Никс се стуб. Денеска какви шутови погодија брате мили.
Чудо ќе биде ако ја земат наредна.

Сега ќе се види што карактер/психа се Никси и дали се достојни за титула. Следната е “последна” утакмица во смисла кој ја добие тој ќе ја победи серијата. Апел до управата на Никси, да не му се дозволи пристап на мувлата пак.

Lakersi najdobro da gi izbrkaat site igraci skroz nova ekipa okolu Luka...
Donesete defanziven centar da zashtiti obrac i dobar za pick n roll so Luka...
Ne veruvam deka ke go donesat Janis vo Lakersi.

League Pass се зима само ако имаш вишок пари на кои не знаеш што да им правиш.

League Pass се исплати ако сакаш да гледаш out of market тим. Пример, јас не можам да ги гледам Spurs, ама можам да ги гледам сите утакмици на Nuggets што не се на ABC, ESPN, NBC и Prime. На овие 4 сервиси Nuggets имаат отприлика 20 утакмици годишно. Значи 60+ утакмици годишно можам да гледам на League Pass. Плус ако ми текне да гледам по некоја утакмица од други тимови. Единствена замерка ми е што нема плејоф утакмици, пошто тие се само на 4те сервиси што ги набројав погоре.

Не знам која е цената на League Pass во Европа, ама ако не се лажам, можат да се гледаат сите утакмици од регуларна сезона без blackouts и плејоф, вклучувајќи и финале.

Back
На врв Bottom