- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.655
- Поени од реакции
- 10.437
Edin Avdic umrel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гледам поштено им се наебаа мајке на Арена по соц медиуми па гасат коментари. Што за коментаторот што го избркале од политички причини, што од тоа што не пренесуваат НБА вечер. Стока.
На телефон може ли да се глеа или на смарт телевизор? Лап топ прееба ми га ботљак.Арена не даваат вечер, има некој линк да шерне?
![]()
Utakmice uživo - uzivo.utakmica.rs
Ovde možete gledati sve utakmice uživo. Besplatni prenosi svih utakmica Lige Šampiona, Evrolige i drugih sportskih takmičenja uključujući fudbal, košarku, hokej, tenis, formula 1...uzivo.utakmica.rs
Само знае да исклучи некад, па мора рифреш.
На телефон може ли да се глеа или на смарт телевизор? Лап топ прееба ми га ботљак.
Цццц не ми се веруе, а т'мн се спреми сс дуплу дозу водку боровницу, техаце топола и лишче заебано.
Другар ми пиша пред малце дека има некое инфо дека Арена нема да пренасаф ниедну утакмицу од финале.
Причина, смрт на коментатора или?
А зшто тој би било причина уопште.
Проблемот е правата што ги зема амазон за пренос, ама не очекував дека цело ебано финале нема да биде пренесувано, тоа е апсурд над апсурдите, бог да чува.Другар ми пиша пред малце дека има некое инфо дека Арена нема да пренасаф ниедну утакмицу од финале.
Причина, смрт на коментатора или?
А зшто тој би било причина уопште.