NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
Јас го памтам по тројката на Кецман против Цибона. :(

Како и да е, нека почива во мир, имаше препознатлив глас, вљубеник во кошарката и експерт за коментирање кошарка.

Не ми се верува како го снема човекот. Ради него многу пати на неделен термин а и навечер сум останувал на некоја бош НБА утакмица шо сум немал уопште во план да ја глеам. Секогаш знаеше да убаци некоја заебанција или јак податок шо те тера да испратиш и Кингс - Гризлис. Нека почива во мир , права људина...

Арена не даваат вечер, има некој линк да шерне?

Гледам поштено им се наебаа мајке на Арена по соц медиуми па гасат коментари. Што за коментаторот што го избркале од политички причини, што од тоа што не пренесуваат НБА вечер. Стока.

Последно уредено:
Братот е патник низ времето. Почнаа да го цитираат уште кога Фила го исфрли Бостон, навистина луда предикција.

Цела подвижна и неподвижна имовина, плус кредит на Спарси. :ајнапиво:

14/14

Гледам поштено им се наебаа мајке на Арена по соц медиуми па гасат коментари. Што за коментаторот што го избркале од политички причини, што од тоа што не пренесуваат НБА вечер. Стока.

Само знае да исклучи некад, па мора рифреш.

Само знае да исклучи некад, па мора рифреш.
На телефон може ли да се глеа или на смарт телевизор? Лап топ прееба ми га ботљак.

Цццц не ми се веруе, а т'мн се спреми сс дуплу дозу водку боровницу, техаце топола и лишче заебано.

Ќе ви оставам линкови вечер пред да почне кај два.

На телефон може ли да се глеа или на смарт телевизор? Лап топ прееба ми га ботљак.

Цццц не ми се веруе, а т'мн се спреми сс дуплу дозу водку боровницу, техаце топола и лишче заебано.

Е може на телефон, на смарт едино ако имаш броусер, не знам како иде искрено. Пошто ја дома имам онија стари лед телевизори, па сс ХДМИ кабл преко лап топ гледам.

Другар ми пиша пред малце дека има некое инфо дека Арена нема да пренасаф ниедну утакмицу од финале.

Причина, смрт на коментатора или?

А зшто тој би било причина уопште.

Другар ми пиша пред малце дека има некое инфо дека Арена нема да пренасаф ниедну утакмицу од финале.

Нема шансе да е разлог смрт на коментатора, пошто не му га продужива договор пред 2-3 месеца, такој да не е бија запослен тамо.

Проблемот е правата што ги зема амазон за пренос, ама не очекував дека цело ебано финале нема да биде пренесувано, тоа е апсурд над апсурдите, бог да чува.

Back
На врв Bottom