The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 9.017
- Поени од реакции
- 17.522
Мислам какви бисер испиша. Дај избриши се, подобро ќе ти биде и тебе и на нас.Абе клошар па што седеше до 4ипол сабајле да ја гледаш ако Оклахома не се фактор во лигава? Нормално е да мразите некој кога е најјак. Ги хејтаа и Голден Стејт 2018 и Мајами 2012. Само што ќе не трпите уште најмалце 10 години. Сан Антонио фала нека кажат што не играше Вилијамс и Мичел. А за финалево вечер не гледам некој неутралец што би седнал да го гледа.
Прво јас сум фан на Спарс. Еве минатата година не гледав тоа клошарите твои. Немаше потреба.
Како е тоа најјак кога беа елиминирани? ГСВ се екипа која каде каде беше поомилена за разлика од ОКЦ. Окц беше интересна зе гледање пример кога играа Адамс,Перкинс, Ибака, Дурант, Харден и Вестбрук. Ама ти веројатно си бил полноглавец тогаш.
Мајами беа критикувани дека имаа составено супер тим и повеќето навиваа за ОКЦ бидејќи беа млад, симпатичен тим. Сличен на ова како Спарси сега. Спарси б2б играа финалиња со Мајами. И да не беше таа тројка на Реј Ален ќе ги матираа два пати по ред во финале. Али јас сум 20000% дека не си бил на мапа за финалињава.
Хејтот повеќе беше кон змијата али ти толку си прател во ГСВ. Дај боже да ве трпиме вака уште 10 години со елиминации во конференциски. Патем ова 10 години живи били па видели. Шаи е 27. Уште 3-5 сезони доколку остане здрав добро ќе биде.
Патем ниту ГСВ ниту Мајами не беа хејтани поради начинот на игра. Туку поради третманот од НБА околу ростерот кои го направија.
Сега Вилихамс Мичел. Сите имале повреди. Ако е така и Денвер без Гордон не треба да смета дека сте ги победиле коректно?Хаилбуртон што се поврди во мајсторката го забораваш? Не бе не сте токму жими се. Каков изговор даде.
Ова последново така лошо ќе ти се лупне од глава. Ама нека биде нека трепка.
Се курчеше и после 5та утакмица овде па гледаме како помина се тоа.
Викам јас новиве генерации глупи, неписмени ем арогантни.
Патем не е вечер туку утре вечер, кај неписмен уште па и погрешно информиран.
Пушти да ги гледаш најјаките оваа година две екипи и може ќе се образуваш малце.
Ќе споредиме статистика за гледаност на финалево со минатата година.
Последно уредено: