NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    41
Абе клошар па што седеше до 4ипол сабајле да ја гледаш ако Оклахома не се фактор во лигава? Нормално е да мразите некој кога е најјак. Ги хејтаа и Голден Стејт 2018 и Мајами 2012. Само што ќе не трпите уште најмалце 10 години. Сан Антонио фала нека кажат што не играше Вилијамс и Мичел. А за финалево вечер не гледам некој неутралец што би седнал да го гледа.
Мислам какви бисер испиша. Дај избриши се, подобро ќе ти биде и тебе и на нас.
Прво јас сум фан на Спарс. Еве минатата година не гледав тоа клошарите твои. Немаше потреба.
Како е тоа најјак кога беа елиминирани? ГСВ се екипа која каде каде беше поомилена за разлика од ОКЦ. Окц беше интересна зе гледање пример кога играа Адамс,Перкинс, Ибака, Дурант, Харден и Вестбрук. Ама ти веројатно си бил полноглавец тогаш.
Мајами беа критикувани дека имаа составено супер тим и повеќето навиваа за ОКЦ бидејќи беа млад, симпатичен тим. Сличен на ова како Спарси сега. Спарси б2б играа финалиња со Мајами. И да не беше таа тројка на Реј Ален ќе ги матираа два пати по ред во финале. Али јас сум 20000% дека не си бил на мапа за финалињава.

Хејтот повеќе беше кон змијата али ти толку си прател во ГСВ. Дај боже да ве трпиме вака уште 10 години со елиминации во конференциски. Патем ова 10 години живи били па видели. Шаи е 27. Уште 3-5 сезони доколку остане здрав добро ќе биде.
Патем ниту ГСВ ниту Мајами не беа хејтани поради начинот на игра. Туку поради третманот од НБА околу ростерот кои го направија.

Сега Вилихамс Мичел. Сите имале повреди. Ако е така и Денвер без Гордон не треба да смета дека сте ги победиле коректно?Хаилбуртон што се поврди во мајсторката го забораваш? Не бе не сте токму жими се. Каков изговор даде.

Ова последново така лошо ќе ти се лупне од глава. Ама нека биде нека трепка.
Се курчеше и после 5та утакмица овде па гледаме како помина се тоа.

Викам јас новиве генерации глупи, неписмени ем арогантни.

Патем не е вечер туку утре вечер, кај неписмен уште па и погрешно информиран.
Пушти да ги гледаш најјаките оваа година две екипи и може ќе се образуваш малце.

Ќе споредиме статистика за гледаност на финалево со минатата година.

Последно уредено:
Кој седи да ја гледа Оклахома море, арен си? Еј овие скрос заминати во умот биле. Јас не ни знаев дека имале навивачи, тие во каков филм биле влезени. Можда имала ОКЦ милиони неутралци што сакаат да ја гледаат, ама во времето на КД и РВ.
Кој би го гледал падавичарон од кеф во 4 ноќеска?

Абе клошар па што седеше до 4ипол сабајле да ја гледаш ако Оклахома не се фактор во лигава? Нормално е да мразите некој кога е најјак. Ги хејтаа и Голден Стејт 2018 и Мајами 2012. Само што ќе не трпите уште најмалце 10 години. Сан Антонио фала нека кажат што не играше Вилијамс и Мичел. А за финалево вечер не гледам некој неутралец што би седнал да го гледа.

Ланското финале на Оклахома е, ако се тргне на страна баблот во 2020, најслабо гледано финале во последниве 50 години. За споредба, финалето меѓу Спарс и Никс во 1999 е за 75% погледано. Тогаш Оклахома не постоеше како тим.

Јас ќе го гледам финалето како делумно неутрален. Фан сум на Нагетс, но имам благи симпатии кон Спарс затоа што живеам во Сан Антонио, така да не сум 100% неутрален. Да играше Оклахома немаше воопшто да гледам. Ни лани не го гледав. Таков очобол е играта на Оклахома што не заслужува ни hate watch.

Ланското финале на Оклахома е, ако се тргне на страна баблот во 2020, најслабо гледано финале во последниве 50 години. За споредба, финалето меѓу Спарс и Никс во 1999 е за 75% погледано. Тогаш Оклахома не постоеше како тим.

Јас ќе го гледам финалето како делумно неутрален. Фан сум на Нагетс, но имам благи симпатии кон Спарс затоа што живеам во Сан Антонио, така да не сум 100% неутрален. Да играше Оклахома немаше воопшто да гледам. Ни лани не го гледав. Таков очобол е играта на Оклахома што не заслужува ни hate watch.
Абе им се повреди Хали на Индијана и Гордон на Денвер минатата година. Прашање ќе беше дали ќе испаднеше како испадна минатата година ако беа овие здрави. Ама тоа е дел од спортот и овој буљашов многу лејм изговор сега користи. Да не вадам статистика од Шаи цела серија или од Чет против Спарс. За едно МВП СРАМОТА е да играш таква серија. Освен последната утакмица ретко квалитетен баскет изигра. Се беше сведено на флопување и шутирање на слободни. Мене како неутралец што немам ништо против ОКЦ. Објаснив кога се гледаше ОКЦ без проблем. Ама ова годинава што го видов е се само не баскет.

Мене ми е жал што на сметка на вакви преваранти. Играчи како Јокара не добиваат МВП. Ради тоа Јокара за коњите се замара него тука со флопови од играчи да се докажува. Говори статистиката за него.

Патем се знае кои франчизи се најпопуларни. Кои имаат најголема навивачка база и кои имаат историја.
Ова арогантно однесување од ете фановите на ОКЦ неможам да го сконтам. Па една титула имате бе. Алоооо.

Последно уредено:
Мислам какви бисер испиша. Дај избриши се, подобро ќе ти биде и тебе и на нас.
Прво јас сум фан на Спарс. Еве минатата година не гледав тоа клошарите твои. Немаше потреба.
Како е тоа најјак кога беа елиминирани? ГСВ се екипа која каде каде беше поомилена за разлика од ОКЦ. Окц беше интересна зе гледање пример кога играа Адамс,Перкинс, Ибака, Дурант, Харден и Вестбрук. Ама ти веројатно си бил полноглавец тогаш.
Мајами беа критикувани дека имаа составено супер тим и повеќето навиваа за ОКЦ бидејќи беа млад, симпатичен тим. Сличен на ова како Спарси сега. Спарси б2б играа финалиња со Мајами. И да не беше таа тројка на Реј Ален ќе ги матираа два пати по ред во финале. Али јас сум 20000% дека не си бил на мапа за финалињава.

Хејтот повеќе беше кон змијата али ти толку си прател во ГСВ. Дај боже да ве трпиме вака уште 10 години со елиминации во конференциски. Патем ова 10 години живи били па видели. Шаи е 27. Уште 3-5 сезони доколку остане здрав добро ќе биде.
Патем ниту ГСВ ниту Мајами не беа хејтани поради начинот на игра. Туку поради третманот од НБА околу ростерот кои го направија.

Сега Вилихамс Мичел. Сите имале повреди. Ако е така и Денвер без Гордон не треба да смета дека сте ги победиле коректно?Хаилбуртон што се поврди во мајсторката го забораваш? Не бе не сте токму жими се. Каков изговор даде.

Ова последново така лошо ќе ти се лупне од глава. Ама нека биде нека трепка.
Се курчеше и после 5та утакмица овде па гледаме како помина се тоа.

Викам јас новиве генерации глупи, неписмени ем арогантни.

Патем не е вечер туку утре вечер, кај неписмен уште па и погрешно информиран.
Пушти да ги гледаш најјаките оваа година две екипи и може ќе се образуваш малце.

Ќе споредиме статистика за гледаност на финалево со минатата година.
Оклахома ги пратам од 2012та патем а не од вчера. Од екипа со тие што ги наброја,потоа со Џорџ и Мело кога ја шибна Лилард тројката да ги избаци до трејдање сите играчи и носење на оваа екипа што е денес. Начинот на игра ви смета затоа што се непобедливи или? Со флопање и со слободни Шаи не е ни прв ни последен играч, така да џабе фама се дига. Тоа дебелото од Сомбор флопа еквивалентно на Шаи. И мал милион останати играчи флопаат ама не се џавкало волку како сега. Е сега ајде да збориме за играта на Вемби. Играч со таква градба и висина и таков шут е стварно за почит. НО зашто нема никаде коментари околу неговата игра и колку е заштитен. Го мава Хартенштајн со лакт во лице судат фаул за Вемби. Паѓа секој втор посед. Кога е Шаи он е лош дечко и не треба така , ама кога е Вемби све е оправдани ако им е на ОКЦ тие се копичиња. Двојни аршини. А за финалево а вечер а утре вечер не ми менува, секако нема да го гледам

Back
На врв Bottom