NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    42
Треба Денвер да се малку паметни и да потегнат за Браун добро би им дошол во екипата,мада гледам и Мајами го сакаат по се изгледа ќе се прави екипа околу гркот, само што имаат да дадат за него незнам.

Па Адебајо и уште некој да додат, не знам како може да му ја покријат платата од 53 милиони долари, кога Бам зима помалку. Гледам од овие со поголеми договори тука е Вигинс и Пауел на кој му е истечен. Хиро веќе го трејдаа.

Koj bi rekol deka prvite dva pika of 2019 draftot mesto da se borat za MVP sea tie imat trade value pola vreka kompiri.. Aj Zion sfakam ima obsesija so hrana I kurvi ama ovaj drugiot Ja Morant.. so pistoli?!

Па Адебајо и уште некој да додат, не знам како може да му ја покријат платата од 53 милиони долари, кога Бам зима помалку. Гледам од овие со поголеми договори тука е Вигинс и Пауел на кој му е истечен. Хиро веќе го трејдаа.
Како што читам за Бакс се најавува дека ќе прават целосен ресет на тимот и фокус даваат на идни пикови , големи се шансите Хиро да не заигра ниту меч и да биде трејдуван за него може убаво да земат.

Back
На врв Bottom