Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам чувство дека Лука не го палат шутеви кога е сам, у убеден сум дека процентуално повеќе промашува кога не е чуван отколку кога е чуван добро. Магистер е за да рока тројки у фаца и преку рака.Имаат многу поише опции у напад од шо изгледа Лејкерс. Фини Смит и Винсент се надминуваат од кога дојде Лука. Многу поопасни се од Денвер и ГСВ , да бидеме реални. Јокич чим почна да ги тера у курац , му прекурчи од нивните глупости.
Овој Лука со тројки преку луѓе да биде на 70% посто од плејоф натпреварите , го ебаа ежот сите.
Ќе се крстам ја на Мари , Гордон и Портер.
Добро сеа да не претеруваме, текмава не им треба на ОКС и не ја играат со 100%. Стои тоа дека смешна е изјавата " Кој ќе ги тепа ОКС во 4 утакмици", небаре за Лејкерс од 2001 се работи, ама денешнава утакмица не е репер.Кој ќе ги тепа ОКЦ у 4 утакмици бе што ви е… Скини му ги на овој фејкеров само слободните и просек екипа добиваш.
Што изникнавте како кокичиња одма,ви пиша Обрадовиќ погоре небитна утакмица за Окц,а многу битна за Лејкерс,правата сила ќе се види во плејоф.
Лол. Абе таман работа дека сакаат да изгубат, не ми е тоа муабетот, ама кога текмата се разви како што се разви, а тоа е 30 разлика уште во 2/4 тогаш нема што да запињаат и да се маваат од земја. Баталете го Шаи, тој форсира ради МВП наградата и ради скоринг шампион, ништо повеќе.Да да, сигурно сакаат да изгубат со 30 разлика, да им дадат психолошка предност у плејоф после. Едноставно ги посраа денес.