Абре земи ги таму играчи на 10 дена договор, Г лига, курац лига, измисли нешто и одмарај ги. Го направија своето одамна.
Вака само комплекс им набиваш пред ПО. Се гледа дека ни со глата ни со ноѕете не се на терен. Пробаа, не тргна. Ајт сите на клупа и видимо се у ПО.
Вака, секоја утакмица е ризик од повреда на Чет (пошто после повреда се враќа), Вилјамс и Карузо јас ни под разно не би ги играл сега, а и Хартештајн.
Ко ќе видиш првата постава им е само за на ТВ да ја гледа утакмицава, ама...
Автоматски споено мислење:
Еве дури пишам Вилјамс јади банана од Едикојси Макарон Фризура Црнулович.
Шо кур? Ќе му билдаш егото на небитни играчи во Лејкерс за утре во ПО ко ќе се сретните да ти удира лакти, да те малтретира и судии да се прават слепи на истото?
Глуп тренер.
Крај краева, глупава управа.
Сите на клупа освен ШЕ, нека си билда статистики за МВП ѓупчето со муцки ко петарда да има џвакано. Да му ебам тоа ботокс фејковачата да му ебам.
Добро сеа да не претеруваме, текмава не им треба на ОКС и не ја играат со 100%. Стои тоа дека смешна е изјавата " Кој ќе ги тепа ОКС во 4 утакмици", небаре за Лејкерс од 2001 се работи, ама денешнава утакмица не е репер.
Интересно демек слободните фрлања на Шеј се одлучувачки дали ќе победат или изгубат.
Ќе видеме во плејофот колку ќе е корисен како што напиша оној two way играч ривс, против кој и да играат ќе ги бараат Ривс или Дончич за да играат еден на еден.
Како прво 30% не играа одбрана Окц, и напад 40%, околу нападот од она што го видов го бараа Хачимура да превзема на Шеј од Окц и игра еден на еден јас не видов (пошо работев нешто) можеби го тражеле и Дончич или Ривс за еден на еден, околу одбраната еден пиша Хартенштајн испаѓал на Дончич па го бараше 70% у акциите на превземање да го остави ли сам ко шо игра одбрана Јокич као сидро у рекет укотвен, од овие шутеви 60% можеби и повеќе беа отворени тројки, скокот критичен без борба и жар полошо изиграа дури и од предходната против Хјустон.
И да изгубат право на домашен терен, битно е никој да не се повреди и вака лагано да ги одиграат сите.
До душа, не знам каква е реалната табела со меѓусебните дуели. Знам Клиперс има 0-3 со Минесота, но 3-0 со Мемфис, 3-0 со Голден Стејт и 2-2 со Денвер. Во превод нема шанди да е 8 место во мини табела со исти бодови.
Gidi ovde. Baniran sum do 9 April.
Morav da regnam nov akaunt, za da vi kazam nesto.
Jokic dupka e vo odbrana.
Site utakmici gi izgubija.
Shai ovaa sezona e tata mata MVP.
A narednata sezona, Luka vleguva vo prajm tajm i ke bide MVP so Lakersi.
Ponarednata pokraj Luka vekje i Edwards i Wemby ke vleguvaat vo prajmot.
Wembanyama vo prajmot ke bide najdobar igrac na site vreminja.
Monstrum kako vo napad, uste povekje vo odbrana.
A ne kako Jokic vo odbrana e rashirena dupka.
Kolku sto e jak vo napad, tolku e slab vo odbrana.
Eden faul ne udira cela utakmica.
Автоматски споено мислење:
Utre vecer igraat povtorno Oklahoma - Lakersi.
Potoa narednata vecer Lakersi gostuvaat vo Dallas.
Se somnevam deka Luka ke igra na taa utakmica.
Ako igra, 50+ poeni ke im stavi.
околу одбраната еден пиша Хартенштајн испаѓал на Дончич па го бараше 70% у акциите на превземање да го остави ли сам ко шо игра одбрана Јокич као сидро у рекет укотвен
Го удвојуваа во 50% од времето Лука, проблемот е што човекот знае кога и на кого да додаде кога ќе го удвојат, а кога ќе се случи тоа нема одбрана. Нема да е баш вака како што си напишал погоре ама ќе оставиме времето да покаже, се надевам само дека сите ќе се живи и здрави во ПО (за сите тимови зборам), па да гледаме права кошарка.
Еј стварно не ми се верува играч ко Кари 3 поена само и не му е првпат сезонава имаше уште две три едноцифрени.
Фластер му играле несомнено е тоа , но пак бе 3 поена само... јебига кога нема маса да избори слободни повеќе.
Еј стварно не ми се верува играч ко Кари 3 поена само и не му е првпат сезонава имаше уште две три едноцифрени.
Фластер му играле несомнено е тоа , но пак бе 3 поена само... јебига кога нема маса да избори слободни повеќе.
Feniks oficijalno eliminirani bez shansi za playin.
Zagreota KD,Buker i Beal. Site trojca plateni se po 50 milioni/sezona, a ne vredat ni pola od toa.
Grevceto Beal prethodnata utakmica bukvalno ne stavi ni eden kosh cela utakmica.
0 poeni cela utakmica.
Pardon, pogodi edno slobodno imase 1 poen.
Многу густо на запад,од 4-8 место е покој.Ја усраа ептен само за гледаност и маркетинг со доигрување за по преку пи.
Се мислам дека Клиперс ќе изненадат многу сезонава,многу правилен потег што го тргнаа ПГ и го испратија каде што му е место.
За Ивица Зубац никој не коментира страшен напредок во играта сезонава и многу корисен во напад и одбрана.
Нека пукне прва рунда Лејкерс Клиперс да уживаме во кошарката.
Feniks oficijalno eliminirani bez shansi za playin.
Zagreota KD,Buker i Beal. Site trojca plateni se po 50 milioni/sezona, a ne vredat ni pola od toa.
Grevceto Beal prethodnata utakmica bukvalno ne stavi ni eden kosh cela utakmica.
0 poeni cela utakmica.
Pardon, pogodi edno slobodno imase 1 poen.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.