NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
1 јануари 2025
Мислења
194
Поени од реакции
634
Ke padnat u vtoro, nemozat da prodolzat vo isto tempo posle pauza koga ke ti oladi teloto i rakata za 3 ama ako izigraat pristojna odbrana ova e zavrsen mec.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.727
Поени од реакции
5.889
Имаат многу поише опции у напад од шо изгледа Лејкерс. Фини Смит и Винсент се надминуваат од кога дојде Лука. Многу поопасни се од Денвер и ГСВ , да бидеме реални. Јокич чим почна да ги тера у курац , му прекурчи од нивните глупости.
Овој Лука со тројки преку луѓе да биде на 70% посто од плејоф натпреварите , го ебаа ежот сите.
Ќе се крстам ја на Мари , Гордон и Портер.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.227
Поени од реакции
118.118
Имаат многу поише опции у напад од шо изгледа Лејкерс. Фини Смит и Винсент се надминуваат од кога дојде Лука. Многу поопасни се од Денвер и ГСВ , да бидеме реални. Јокич чим почна да ги тера у курац , му прекурчи од нивните глупости.
Овој Лука со тројки преку луѓе да биде на 70% посто од плејоф натпреварите , го ебаа ежот сите.
Ќе се крстам ја на Мари , Гордон и Портер.
Имам чувство дека Лука не го палат шутеви кога е сам, у убеден сум дека процентуално повеќе промашува кога не е чуван отколку кога е чуван добро. Магистер е за да рока тројки у фаца и преку рака. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.423
Поени од реакции
10.862
Кој ќе ги тепа ОКЦ у 4 утакмици бе што ви е… Скини му ги на овој фејкеров само слободните и просек екипа добиваш.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.227
Поени од реакции
118.118
Кој ќе ги тепа ОКЦ у 4 утакмици бе што ви е… Скини му ги на овој фејкеров само слободните и просек екипа добиваш.
Добро сеа да не претеруваме, текмава не им треба на ОКС и не ја играат со 100%. Стои тоа дека смешна е изјавата " Кој ќе ги тепа ОКС во 4 утакмици", небаре за Лејкерс од 2001 се работи, ама денешнава утакмица не е репер.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.386
Поени од реакции
3.603
Што изникнавте како кокичиња одма,ви пиша Обрадовиќ погоре небитна утакмица за Окц,а многу битна за Лејкерс,правата сила ќе се види во плејоф.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.423
Поени од реакции
10.862
Да да, сигурно сакаат да изгубат со 30 разлика, да им дадат психолошка предност у плејоф после. Едноставно ги посраа денес.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.727
Поени од реакции
5.889
Што изникнавте како кокичиња одма,ви пиша Обрадовиќ погоре небитна утакмица за Окц,а многу битна за Лејкерс,правата сила ќе се види во плејоф.
Глеам колку е небитна , Дорт не се трга од Лука , Шаи ќе се ебе у гз само за да ги стигне форсира цело време , Хартенштаин исто високо игра одбрана.
Не замарајте со тоа , целосно надиграни се денес ОКЦ , а да потенцирам дека 2 пати изгубија и од Денвер , еднаш од ГСВ и некако 3 пати од Мавс.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
194
Поени од реакции
634
OKC ke ispadnat od Denver ili Minesota vo play off, toa sum siguren, go nemaat dog faktorot u niv, mivki se. Neli lider e ovoj Shai, turi pepel, ne stigaat daleku ovie.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.386
Поени од реакции
3.603
Толку изгазија дечките сезонава имаат најдобар скор во лига,вие по една лошо изиграна небитна утакмица увидовте и заклучивте дека одма испаѓаат во плејоф, хахаххаа ок експерти така нека биде.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.227
Поени од реакции
118.118
Да да, сигурно сакаат да изгубат со 30 разлика, да им дадат психолошка предност у плејоф после. Едноставно ги посраа денес.
Лол. Абе таман работа дека сакаат да изгубат, не ми е тоа муабетот, ама кога текмата се разви како што се разви, а тоа е 30 разлика уште во 2/4 тогаш нема што да запињаат и да се маваат од земја. Баталете го Шаи, тој форсира ради МВП наградата и ради скоринг шампион, ништо повеќе.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.266
Поени од реакции
12.249
Јас не знам зошто играат воопшто со прва постава?

Абре земи ги таму играчи на 10 дена договор, Г лига, курац лига, измисли нешто и одмарај ги. Го направија своето одамна.

Вака само комплекс им набиваш пред ПО. Се гледа дека ни со глата ни со ноѕете не се на терен. Пробаа, не тргна. Ајт сите на клупа и видимо се у ПО.

Вака, секоја утакмица е ризик од повреда на Чет (пошто после повреда се враќа), Вилјамс и Карузо јас ни под разно не би ги играл сега, а и Хартештајн.

Ко ќе видиш првата постава им е само за на ТВ да ја гледа утакмицава, ама...
Автоматски споено мислење:

Еве дури пишам Вилјамс јади банана од Едикојси Макарон Фризура Црнулович.

Шо кур? Ќе му билдаш егото на небитни играчи во Лејкерс за утре во ПО ко ќе се сретните да ти удира лакти, да те малтретира и судии да се прават слепи на истото?

Глуп тренер.
Крај краева, глупава управа.
Сите на клупа освен ШЕ, нека си билда статистики за МВП ѓупчето со муцки ко петарда да има џвакано. Да му ебам тоа ботокс фејковачата да му ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom