NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Ti si gnasa smrdena, kako ne te napikaat lihvari nekoj den vo kontejner.

Finansiski sum ok, ne dolzam na nikoj.
Zasto nekoj da me napika vo kontenjer, i kako e toa izvodlivo ?
I zasto mi posakuvas takvo nesto ?

Poradi Jokic go branis, ili imas nesto licno so mene ?

Kako i da e, ke ti kazam edna rabota i jasna da ti e.
SHAI E MVP REGULARNA SEZONA.
Автоматски споено мислење:

Realno jas sum kriv, komentirav vo pogresna tema. Treba vo kladilnica da pisam za kladenje ne tuka. Sorry

Последно уредено:
Зошто бе на Шаи, стај Јокиќ поголем коефициент има, играј хазардерски малку. Остај ги воукерските расисти и нивниот наратив.

Зошто бе на Шаи, стај Јокиќ поголем коефициент има, играј хазардерски малку. Остај ги воукерските расисти и нивниот наратив.

SGA e favorit zatoa sto Oklahoma e na skor 10 pobedi povekje od Denver.
Na statistika Jokic pojak e

Сериозно мислам дека Џамал Мареј станува вистински проблем за Нагетс. Целосно ја напушти двојната игра со Јокиќ и игра како себичен шутер. Ја држи топката 20 секунди, речиси никогаш не додава и само форсира тешки шутеви. Целата офанзива стои кога тој ја има топката, наместо да се движи како што би било со Јокиќ или и со Вестбрук. Најлош пример беше против Никс – губеа 10 поени со една минута до крај, дриблаше цела вечност, изнуди тежок шут преку КАТ, и потоа се насмеа како да ја доби целата утакмица. Тоа не е победничка кошарка и му штети на тимот.

Дополнително, вината тука не е само кај Мареј, туку и кај Малон, кој не прави никакви прилагодувања и само го охрабрува ова однесување. Наместо да воведе дисциплина и подобар систем, тој му дозволува на Мареј да го кочи нападот и да ја руши динамиката на тимот.

Малон и јас мислам дека ова форсирање на Мареј ќе го кошта отказ, нека го седнат циганот и само нека му пуштат лента успорено што прави и дали така се игра кошарка...

Сериозно мислам дека Џамал Мареј станува вистински проблем за Нагетс. Целосно ја напушти двојната игра со Јокиќ и игра како себичен шутер. Ја држи топката 20 секунди, речиси никогаш не додава и само форсира тешки шутеви. Целата офанзива стои кога тој ја има топката, наместо да се движи како што би било со Јокиќ или и со Вестбрук. Најлош пример беше против Никс – губеа 10 поени со една минута до крај, дриблаше цела вечност, изнуди тежок шут преку КАТ, и потоа се насмеа како да ја доби целата утакмица. Тоа не е победничка кошарка и му штети на тимот.

Дополнително, вината тука не е само кај Мареј, туку и кај Малон, кој не прави никакви прилагодувања и само го охрабрува ова однесување. Наместо да воведе дисциплина и подобар систем, тој му дозволува на Мареј да го кочи нападот и да ја руши динамиката на тимот.

Еве го 30 поена 10 асистенции прв пат у неговата кариера :D
Втор дел од сезона е многу поопасен.

Кур шо ќе глеам НБА ако направат ова и уште капак 4ки нека направи ебате ќељавиот слендермен

Јако била ноќеска Букс против Спурси односно Јанис против Вемби.

Wtf sto pati proveriv dali ova e vistinskiot akaunt na Shams

Valjda hakiran mu e akauntot od nigde nikade ispadna ova

Vistina e ova be upm

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom