NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    49
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.179
Поени од реакции
1.794
Ti si gnasa smrdena, kako ne te napikaat lihvari nekoj den vo kontejner.
Finansiski sum ok, ne dolzam na nikoj.
Zasto nekoj da me napika vo kontenjer, i kako e toa izvodlivo ?
I zasto mi posakuvas takvo nesto ?

Poradi Jokic go branis, ili imas nesto licno so mene ?

Kako i da e, ke ti kazam edna rabota i jasna da ti e.
SHAI E MVP REGULARNA SEZONA.
Автоматски споено мислење:

Realno jas sum kriv, komentirav vo pogresna tema. Treba vo kladilnica da pisam za kladenje ne tuka. Sorry

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.907
Поени од реакции
30.867
Зошто бе на Шаи, стај Јокиќ поголем коефициент има, играј хазардерски малку. Остај ги воукерските расисти и нивниот наратив.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.179
Поени од реакции
1.794
Зошто бе на Шаи, стај Јокиќ поголем коефициент има, играј хазардерски малку. Остај ги воукерските расисти и нивниот наратив.
SGA e favorit zatoa sto Oklahoma e na skor 10 pobedi povekje od Denver.
Na statistika Jokic pojak e

Член од
17 јануари 2025
Мислења
5
Поени од реакции
15
Сериозно мислам дека Џамал Мареј станува вистински проблем за Нагетс. Целосно ја напушти двојната игра со Јокиќ и игра како себичен шутер. Ја држи топката 20 секунди, речиси никогаш не додава и само форсира тешки шутеви. Целата офанзива стои кога тој ја има топката, наместо да се движи како што би било со Јокиќ или и со Вестбрук. Најлош пример беше против Никс – губеа 10 поени со една минута до крај, дриблаше цела вечност, изнуди тежок шут преку КАТ, и потоа се насмеа како да ја доби целата утакмица. Тоа не е победничка кошарка и му штети на тимот.

Дополнително, вината тука не е само кај Мареј, туку и кај Малон, кој не прави никакви прилагодувања и само го охрабрува ова однесување. Наместо да воведе дисциплина и подобар систем, тој му дозволува на Мареј да го кочи нападот и да ја руши динамиката на тимот.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.054
Поени од реакции
7.008
Малон и јас мислам дека ова форсирање на Мареј ќе го кошта отказ, нека го седнат циганот и само нека му пуштат лента успорено што прави и дали така се игра кошарка...

Член од
19 март 2013
Мислења
3.247
Поени од реакции
4.881
Сериозно мислам дека Џамал Мареј станува вистински проблем за Нагетс. Целосно ја напушти двојната игра со Јокиќ и игра како себичен шутер. Ја држи топката 20 секунди, речиси никогаш не додава и само форсира тешки шутеви. Целата офанзива стои кога тој ја има топката, наместо да се движи како што би било со Јокиќ или и со Вестбрук. Најлош пример беше против Никс – губеа 10 поени со една минута до крај, дриблаше цела вечност, изнуди тежок шут преку КАТ, и потоа се насмеа како да ја доби целата утакмица. Тоа не е победничка кошарка и му штети на тимот.

Дополнително, вината тука не е само кај Мареј, туку и кај Малон, кој не прави никакви прилагодувања и само го охрабрува ова однесување. Наместо да воведе дисциплина и подобар систем, тој му дозволува на Мареј да го кочи нападот и да ја руши динамиката на тимот.
Еве го 30 поена 10 асистенции прв пат у неговата кариера :D
Втор дел од сезона е многу поопасен.

Кур шо ќе глеам НБА ако направат ова и уште капак 4ки нека направи ебате ќељавиот слендермен

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.807
Поени од реакции
4.468

Јако била ноќеска Букс против Спурси односно Јанис против Вемби.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Wtf sto pati proveriv dali ova e vistinskiot akaunt na Shams

Valjda hakiran mu e akauntot od nigde nikade ispadna ova

Vistina e ova be upm

Последно уредено: