NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.092
Поени од реакции
1.646
Зошто толку лош старт имаат Филаделфија толку ли слаб состав имаат?
Najdobriot igrac ne im igra celo vreme utre se vrakja Embiid... ke stava mn poeni uste od odma ke stava 30+, minatata sezona stavase 35 vo prosek, na 30 utakmici posledovatelno stavase 30+ pts, trebase da osvoi MVP no se povredi 10-15 utakmici pred kraj...
Автоматски споено мислење:

Jokic so ovie statistiki mora da e MVP regular

Jokic na poslednite 3 utakmici vo prosek e od ''triple double ipol''...

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Што пропуштив?

Гледам и ве читам денес, интересно станува.

- Стеф ги потсети Бостон зошто тој е НАЈдобар плеј моментално и најверојатно евер во лигава.
- Клеј се пронајде како рол плеер во Далас.
- Пипен Џуниор полека се гради како играч, макар и просек да заврши сепак ќе биди успешен просек на поранешна НБА ѕвезда (така изгледа).
- Јокич, сФе је речено, сувишне су речи за братот (доминација, изгази).
- Никси мои, дупе на центарска позиција ради КАТ, најдупе во лигата ја „брани“. Со Брансон и тимот уште се воигруваат, ќе потрае тоа до полусезона кога се надеваат Мич да се врати и да помага од клупа.
- Со Милвоки шо прајме? Пропаднатиот тренер и управа му ебаа матер на гркот.
- ОКЦ ќе биди интересно како ќе игра без кремастарето, а другото кремастаре 2 година по ред се бара во лигата иако е највисоко суруклеме и му го донесоа највинтиџ плејмекер типот што можеа да му го донесат за да го научи да игра баскет (да го усоврши де).
- Кливленд, си изгази, конечно.

What am I missing?
Се читаме повеќе ваљда после следниот викенд... позз друштво.

https://www.instagram.com/reel/DCFIwfxvgrX/?igsh=NDd1dTV0ODkyZHli
За оваа легенда зборев, на Хорнетс коментаторот
Ѕверка, колку е само улав. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ЕДИТ:
Да, Лебронтије и АД пак ќе ја флопнат, баш ми се наполна душата по бодичекот од Џа + неговата изјава на крај на натпревар беше врв хахахха.
Еден куп фанови му се навртија него и на управата дека играњето за статистики на индивидуален себичњак ја кошта франшизата (и се во право).

БАДИ ФАКИНГ ХИЛД ја воскресна играта за 3 во ГСВ и за ова се збора премногу, како и за дефанзивните перформанси на екипата која има 2 суперстари со по едната нога вгроб (мада Стеф е... машина).

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.784
Поени од реакции
17.301
Прво гомново би го репнал десет утакмици да не игра воопшто, а друго судиите ако стварно гледале снимка и ова го досудиле како фаул, би ги исфрлил засекогаш да не судат ни детска лига.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Прво гомново би го репнал десет утакмици да не игра воопшто, а друго судиите ако стварно гледале снимка и ова го досудиле како фаул, би ги исфрлил засекогаш да не судат ни детска лига.

А бре Лука бре, краде погрешни финти од „кралот“...
Сега е на ред НБА да го казни за флопот.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
@Генерал :icon_lol: :icon_lol:

Нај софт играч у лигата.
А за шо пискав јас кога го направија трејдот, та овај, та било кој воопшто оваа сезона?
Офанзивно ојакнаа десетпати, ама дефанзивно за толку ослабнаа.

Мич кога ќе се врати (околу јануари) вакви прикаски под кош продавање мало сутра, само ќе му треба време да го градираат во минутажа за да можи до ПО да го спремат со некои 20+ минути на натпревар (пошто ќе им треба).

За друг трејд, мислам дека не се кадарни, налет друго.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Ауу Кари поштено ги изгаси ноќеска , прописно ебење...
Тој ако не земи уште 1 титула (а не знам како би го направил тоа годинава освен толку да има други повредени тимови па да останат само овие здрави - шо само по себе е научна фантастика) тогаш би ми било многу криво.
Едноставно човекот ја има кошарката во малото прсте. Одбрана, напад, за шут да не збораме - ретко квалитетен плеј е во залезот на кариерата (а би рекол и секогаш, иако можеби би ме критикувале за тоа).

Бај да веј Никси ја крцнаа Фила и видовме 2 работи:

Камерунскиот орангутан е далеку од спремен да игра баскет, преебано му е коленото скроз на скроз и тие операции што ги правеше за да се врати порано му се „исплатија“ и се врати ама на долг рок го коштаат ваљда кариера и титула/-и.

Брансон ако продолжи онака да витка зглобови пиши пропало на сезоната отсега, плус и Мек Брајд е со преебано колено *(бандажирано го носи).

Член од
19 март 2013
Мислења
2.929
Поени од реакции
4.321
Тој ако не земи уште 1 титула (а не знам како би го направил тоа годинава освен толку да има други повредени тимови па да останат само овие здрави - шо само по себе е научна фантастика) тогаш би ми било многу криво.
Едноставно човекот ја има кошарката во малото прсте. Одбрана, напад, за шут да не збораме - ретко квалитетен плеј е во залезот на кариерата (а би рекол и секогаш, иако можеби би ме критикувале за тоа).

Бај да веј Никси ја крцнаа Фила и видовме 2 работи:

Камерунскиот орангутан е далеку од спремен да игра баскет, преебано му е коленото скроз на скроз и тие операции што ги правеше за да се врати порано му се „исплатија“ и се врати ама на долг рок го коштаат ваљда кариера и титула/-и.

Брансон ако продолжи онака да витка зглобови пиши пропало на сезоната отсега, плус и Мек Брајд е со преебано колено *(бандажирано го носи).
Ради висината и дефанзивата Меџик е неприкосновен плеј и најдобар на сите времиња , али ако успее Кари со овој тим сега да ги истурка до самиот крај , треба да се има во предвид дека ќе биде пофасцинантно и од 2022. Индивидуалните награди се на страната на Меџик , тоа што го прави Кари за кошарката е поголемо од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom