NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.846
Поени од реакции
12.923
Добро богами после 5 утакмици можат и Ранко од Станковци да го турат на прво место. Не е битно сега. Туку кој крајот на сезонава кој што со својата екипа постигнал а и персонално.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030

Сум го пропуштил ова првиот пик се покажал пред два дена.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.673
Не знам зашто толкаво значење давате на скорот на тимот кога се дискутира МВП. Мене лично повеќе ми значи ако играч како АД или Јокич е алфа и омега у тимот и ги донесе до 50 победи, него комплетен тим ко Селтикс што ќе има 60+ и Тејтум лагано ќе си игра.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.929
Поени од реакции
4.321
Не знам зашто толкаво значење давате на скорот на тимот кога се дискутира МВП. Мене лично повеќе ми значи ако играч како АД или Јокич е алфа и омега у тимот и ги донесе до 50 победи, него комплетен тим ко Селтикс што ќе има 60+ и Тејтум лагано ќе си игра.
1000004011.jpg

Ете зашо скор.
Иако секако...
Вестбрук 46-35
Лука 46-24 и не беше ни втор.
А и Јокара имаше 46 и 47 победи 21ва и 22ра. И процент беше за нијанса помал за разлика од Лука лани.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.092
Поени од реакции
1.646
Filadelfija so skor 1 pobeda i 6 porazi.
Sea ke mora da gi zasukaat rakavite Embiid i George, a Maksi od vtornik postanuva treta opcija vo ekipata, kakov MVP... moze voda vo bokal da im nosi na Embiid i PG.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.673
Прегледај го приврзокот 434655

Ете зашо скор.
Иако секако...
Вестбрук 46-35
Лука 46-24 и не беше ни втор.
А и Јокара имаше 46 и 47 победи 21ва и 22ра. И процент беше за нијанса помал за разлика од Лука лани.
Па да де, ама не се слагам со тоа. МВП е индивидуална награда, пред се. Реално Дончич заслужи МВП.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Wembanjama poslabi brojki od lani nekako splasna euforijata
Вембу има само 20 години а со својата градба е премногу уникатен играч и сеуште се експериментира со него како и на која позиција да игра.
Поп го гледав лани кажуваше дека соиграчите премногу ниско му ја подаваат топката бидејќи не се научени поради неговата уникатна висина,тоа е процес кој ќе трае бидејќи Вемби ќе треба да се навикне на играчите со кои што ќе игра и обратно.
Иако е повисок од сите играчи сепак физички е послаб од повеќето и тешко му оди играта на пост како центар а не е корисен кога игра стреч 5 бидејќи процентот за три до сега му е 22%.
Ќе треба уште многу да се работи со него,иако сезонава индивидуално има послаби бројки сепак Спураи играат подобро од минатата сезона.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.428
Поени од реакции
4.166
Bolje Badi Hild da go stavile u top5 momentalno nego maksi pa i anteto..
Автоматски споено мислење:

Dajte strim za Nju Jork - Milvoki...

Последно уредено:
Член од
17 јуни 2022
Мислења
128
Поени од реакции
442
Старт за чистка 10-ка! :cool:

На полувреме разликата беше +41, со што се постави нов рекорд на франшизата за најголемо водство на полувремето. Кога сме кај франшизата, ова е најдобриот почеток на една сезона во историјата на Кавси.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
Запазете колку е појак западот, први 11 немаат негативен скор на западот, а во истокот само први 3.. јест да е почеток на сезона и има 10 мечови изиграно, ама пак како што велат ако денот по утрото се познава.. мада и веќе не ме чуди, едно 10 години е појак западот од истокот, ако не и повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom