NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35
Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.782
Поени од реакции
4.276
a Jamal Marej drvo nedelkano.
Епа само што потпиша богат договор, а обично црнците кога го направат тоа следната сезона како да забравиле да играат како порано.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.539
Поени од реакции
4.007
Dyson Daniels од Атланта има драстичен напредок во играта од минатата сезона и е еден од најдобрите дефанзивци во лигата монентално,сосема солидно го замени Дежонте.
Сезонава може да биде еден од главите кандидати за DPOY и MIP.

Член од
22 октомври 2020
Мислења
59
Поени од реакции
83
Dyson Daniels од Атланта има драстичен напредок во играта од минатата сезона и е еден од најдобрите дефанзивци во лигата монентално,сосема солидно го замени Дежонте.
Сезонава може да биде еден од главите кандидати за DPOY и MIP.
Mislam deka vo momentot e prv za ukradeni topki vo ligata

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Брон ја темпираше формата за да можат Лејкерс по втор пат да освојат In-Season Tournament или како што го нарекуваат оваа сезона Emirates NBA Cup.
И после ќе се курчи како он е двократен МВП на тој безначаен турнир :)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.059
Поени од реакции
6.743
И после ќе се курчи како он е двократен МВП на тој безначаен турнир :)
Титула на Summer League има поголемо значење од тој мочан куп што го пуштија прошла сезона,се за маркетинг и кеш тоа е.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.830
Поени од реакции
12.896
1000€ најефтината карта да гледаш Спарс со Индијана во Париз. Маммме многу скапо. Ќе дочекам виза за до Империјата поефино ќе ме фати во Медисон да гледам.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.539
Поени од реакции
4.007
Ми излезе Андреј Стојакович син на познатиот Пеџа кој има 20 години и игра во колеџ лигата во Калифорнија ќе влезе на драфтот 2025.
Два метри висок,атлетски граден со добар шут се претпоставува дека ќе биде избран при крај на првата рунда на драфтот или високо во втората рунда.
Ме интересира каква кариера би имал во НБА.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.059
Поени од реакции
6.743
Ми излезе Андреј Стојакович син на познатиот Пеџа кој има 20 години и игра во колеџ лигата во Калифорнија ќе влезе на драфтот 2025.
Два метри висок,атлетски граден со добар шут се претпоставува дека ќе биде избран при крај на првата рунда на драфтот или високо во втората рунда.
Ме интересира каква кариера би имал во НБА.
Имаше некои поткаст за него лани го гледав ,памтам само дека нема да игра за репрезентацијата на Србија сакал да игра за Грција дека по мајка е од таму,Србија ја има одбиено повеќе пати за настап во младински категории тоа го збореа,сигурно и Пеџа има влијание и му дава насоки,за што како понатака со него ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom