Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Втора сезона е да,ама првата беше аут цела сезона немаше ни еден меч изигран.Прва работа, Холмгрен е 2ра сезона во НБА а Вемби тоа сега што го прави во првата сезона е вонсериски.. А Писоар врска нема ..
Да но има тренирано со ростерот и со тренерите,патуваше со тимот на натпреварите и запознаен е со системот и процесот и веќе е прилагоден на НБА.Втора сезона е да,ама првата беше аут цела сезона немаше ни еден меч изигран.
Официјално прва сезона е и за двајцата,Холмгрен како што знам нема патувано и го нема пратено тимот имаше сериозна повреда од која се врати и игра одлучно.Да но има тренирано со ростерот и со тренерите,патуваше со тимот на натпреварите и запознаен е со системот и процесот и веќе е прилагоден на НБА.
Вемби до вчера играше и живееше во Франција а сега е во друга држава и игра back to back натпревари во сосема друг систем и лига.
Nemal izigrano ama treniral so nba zvezdi a Vembi samo mesec dena treniraseВтора сезона е да,ама првата беше аут цела сезона немаше ни еден меч изигран.
Holmgren traveled with the Thunder on most of its road trips, working out before the games in what became a bit of a spectacle at away arenas.He already knows what life in the NBA is like.Официјално прва сезона е и за двајцата,Холмгрен како што знам нема патувано и го нема пратено тимот имаше сериозна повреда од која се врати и игра одлучно.
По мене Холмгрен > Вемби