NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Прва работа, Холмгрен е 2ра сезона во НБА а Вемби тоа сега што го прави во првата сезона е вонсериски.. А Писоар врска нема ..

Прва работа, Холмгрен е 2ра сезона во НБА а Вемби тоа сега што го прави во првата сезона е вонсериски.. А Писоар врска нема ..
Втора сезона е да,ама првата беше аут цела сезона немаше ни еден меч изигран.

Втора сезона е да,ама првата беше аут цела сезона немаше ни еден меч изигран.
Да но има тренирано со ростерот и со тренерите,патуваше со тимот на натпреварите и запознаен е со системот и процесот и веќе е прилагоден на НБА.
Вемби до вчера играше и живееше во Франција а сега е во друга држава и игра back to back натпревари во сосема друг систем и лига.

Да но има тренирано со ростерот и со тренерите,патуваше со тимот на натпреварите и запознаен е со системот и процесот и веќе е прилагоден на НБА.
Вемби до вчера играше и живееше во Франција а сега е во друга држава и игра back to back натпревари во сосема друг систем и лига.
Официјално прва сезона е и за двајцата,Холмгрен како што знам нема патувано и го нема пратено тимот имаше сериозна повреда од која се врати и игра одлучно.
По мене Холмгрен > Вемби

Официјално прва сезона е и за двајцата,Холмгрен како што знам нема патувано и го нема пратено тимот имаше сериозна повреда од која се врати и игра одлучно.
По мене Холмгрен > Вемби
Holmgren traveled with the Thunder on most of its road trips, working out before the games in what became a bit of a spectacle at away arenas.He already knows what life in the NBA is like.
“It was great for me to be able to watch how other teams play different styles, different personnel,” Holmgren said, “and really pick up as much as I can from that and kind of take down all the knowledge so I can use it going forward.”
“I had a front-row seat to the class of getting buckets every night, watching Shai go out there, and all the other dudes, too,” Holmgren said.
Чет почна со тренинзи од втората половина на 22/23 летово тренираше и со тимот на Америка за подготовките за Светското иако не играше официјално.
Моментално Чет изгледа подобро од Вемби бидејќи игра во далеку подобар тим од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom