Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му ја скри топката.
Па да бе,Чет е најјак штета што лани не играше и беше повреден.ОКЦ имаат страшен млад тим ,ако ја задржат екипава ќе бидат интересни за гледање.I Chet od OKC i Ausar od Detroit imaat bolje sezona do sea od Wemby.
I Chet od OKC i Ausar od Detroit imaat bolje sezona do sea od Wemby.
I Chet od OKC i Ausar od Detroit imaat bolje sezona do sea od Wemby.
Да се самоцитирам. Втор пат ги гледам. Со Индијана викендот ги гледав. Здивени се моментално. После Денвер. Еве и денеска Бостон го плескаат.Добар баскет има на Меџик со Селтикс.
Брее еј Орландо после којзнае колку време ги гледам. Живи се сезонава.
Никој не јаде бубрези кога ти се укажува најљубезно дека тимот за кој навиваш не направи никаков грабеж и мексиканецот не е никаков топ 3 руки сезонава.Може се јаде тука бубрег како слабо играле одбрана но плус минус разликата во примени поени е 30 од првите во конференција - Бостон.
Мајами со овогодинешниот пик направија грабеж со тоа што го зедоа мексиканецот кој е топ 3 руку годинава, а по начинот на кој пружа партии делува како да играл 10 години во НБА. Многу подобра година за Мајами од ланската кога едвај влегоа како 8-ми, а оваа сезона очекувам да догураат далеку како и предходно.