NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не може само Лука и Кајри да шутираат тројки. Другиве нигде ги нема ти ебам , мора нешто да погодат и они. Ваму Хаусер ги избуши прописно. Ја не знам Хардавеј за кој кур влезе, еден шут зема.
Можеа комотно да имаат + 10 , Лука усра да, ама ова е тимска игра ,не може секоја да биде на високо ниво.

Од едну страну и Кајри и Лука су калибар на играчи кои не заслужуеф метлу у финале.
Индивидуални посебни приче су и двоицата.

А од другу страну па овуј сезону,Бостон ептен си гу заслужуе титулу.

Нека биде 4:3, за било кој тим :icon_mrgr:

Утакмицава Бостон макс концепиран, знаат што играат. Далас некако на сила, ко Македонија со Кире Лазаров. Тешко тешко, со ваков Тејтум Татум Титум.

Па и среќата им сврте грб на Мавс , на Хардавеј тројката излезе , ова на Ирвинг излезе. Судиите чист фал не му дадоа на Тејтум на куцање.
Многу форсира и тој тројки , ама тоа е тактиката и резултира со 12 тројки кај Бостон. Овие 16 шутнаа , све се бутаат у рукет , у реду е знаеме дека Порзингис е повреден.

Go sedna na Luka eh be Dzejson Kid krvta da ti ja ebam
Автоматски споено мислење:

Zamina vozot... se da mu ebam na Kid

Заслужена победа на Селтикс.
Не може двајца во напад да даваат кошеви и да добијат утакмица.
Тимската игра секогаш ќе носи победи.
Пи Џеј 4 , Дерик 2, клупата 7 , за греота.
Реал Мадрид во ЛШ, Селтикс во НБА , тие се. :D ( да ги пецнам Лејкерс фановите)

Go sedna na Luka eh be Dzejson Kid krvta da ti ja ebam
Автоматски споено мислење:

Zamina vozot... se da mu ebam na Kid
Џејсон Кид не е Тибодо, намали доживљај.
го играше Лука на + поени?

Нешто што ептен ми упадна во очи се офанзивните скокови на бековите на Бостон. Кога некој ќе шутне од далеку тие улетуваат под кош, а Далас слабо боксува.

Doncic vo prva cetvrtina 3 asistencii i od togas ni edna ne napravi. Drva se cela ekipa, Irvingot se razigra no dzabe.

Бледо издање на Лука цело финале. Повреди, умор се си игра улога.

Wholesome effect.
Jas da se prasuvam bi mu dal na White Mvp wholesome guy
Najverojatno Tejtum ili Braum ke dobijat
Zamisli spremas odbrana protiv Porzingiz I izlegu ovoj ne igra

Што се задеси бе. Па фала курцу стегни одбрана малце да не шета таа топка кај сака.

Толку беше, се гледа дека е отепан од повредите, сега во последна четвртина без него на терен за жал замина возот.
Третата многу ги кошташе, сега едино судиите ако го спасат ама чисто сумњам, ќе му судат фаул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom