Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви времиња,се наежив на видево,ова беше прав ол стар.Времиња!
Најбољи енбеа коментатор.Дали може негде да се најде снимка од целу утакмицу сс глас на Љубомир Николофски?
Се крстам во тоа, додуша Тибодо и се' е можно. Не знам дали на тоа да се надевам пошто ќе ги гори играчите со минутажа и за ПО после пак пола тим ќе биди повреден. МАДА тоа 3 место е и повеќе од добро и пожелно, мислам дека така Бостон ќе го избегнат до конференциско финале, за шо и реално имаат шанси годинава.Ништо чудно ЊЈ пред Бакс да завршат на табела се е отворено таму,само Бостон е сигурен на прво место.
Еден од нив мора да земи МВП сезонава, ако му ја дадат на црнчуга пак лигата не е веќе за гледање.Бо бо. Лука и Јокара на јако пуштено вечерва.
Јокара 3 четвртина има трипл дабл со 7 од 7 од поле.
Надвор од темава, ама бидејќи е најактивна во кошаркарскиот подфорум ќе пишам тука. Дали некој се сеќава и како можам да најдам една Македонска емисија за кошарка со Ѓорге Воиновиќ како главен лик. Имаше и инсерти од НБА утакмици за одредени ситуации и ги објаснуваа како требало да се изиграат. На МТМ идеше емисијата или Скајнет како и да се викаше пред тоа.Времиња!
Најбољи енбеа коментатор.Дали може негде да се најде снимка од целу утакмицу сс глас на Љубомир Николофски?
Еј брат ја неам појма,не живу цел живот у Скопје,не сам ги имаја тија телевизие.Надвор од темава, ама бидејќи е најактивна во кошаркарскиот подфорум ќе пишам тука. Дали некој се сеќава и како можам да најдам една Македонска емисија за кошарка со Ѓорге Воиновиќ како главен лик. Имаше и инсерти од НБА утакмици за одредени ситуации и ги објаснуваа како требало да се изиграат. На МТМ идеше емисијата или Скајнет како и да се викаше пред тоа.![]()