Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.918
- Поени од реакции
- 1.589
пуна месечинаТензична ноќ во НБА.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пуна месечинаТензична ноќ во НБА.
Прегледај го приврзокот 407432
На Вембањама една асистенција му фалила за да има 5 х 5 утакмица, што е доста тешко да се оствари.
во Портланд лабаво бешеТензична ноќ во НБА.
Откако е Лебронтије во лигата, вакви работи не се чекори и не ги судат.Чисти чекори, и тоа судијата беше на пола метар од него![]()
Ист калап. Пропадната инвестиција и двајцата.Баш тоа ме зачуди кај Њу Јорк синоќа, чудни ротации на играчи. Коментаторите од ЕСПН викаа дека фали Рендал, фали О-Џи, ама и да играа пак Порзингис ќе решеташе од три и немаше да знаат од каде да се бранат.
Не знам кој е полош тренер, Тибодо или Риверс...
Мое мислење е дела 76 ќе го јадат уште во прва рунда,Ембид ќе бара трејд кога ќе заврши сезоната.Мелтон се враќа после повреда и солиден натпревар изигра. Како за од клупа ќе им биди корисен. Ако успее Ембиид да се врати и да остани 100% здрав за ПО тогаш Фила ќе биди проблем на истокот.
Бади Хилд не знам колку е ќефлија шо е трејдан таму ама допрва од него очекувам појаки натпревари, вечерва тежок просек.
Го чекаме него или Јанис во големото јаболко. Кој и да губи од нив е добредојденМое мислење е дела 76 ќе го јадат уште во прва рунда,Ембид ќе бара трејд кога ќе заврши сезоната.
Ама ќе треба и некој да дадете сигурно Рендел и први пикови, гркот нема да иде од Бакс поголеми ви се шансите со Ембид.Го чекаме него или Јанис во големото јаболко. Кој и да губи од нив е добредојден![]()
![]()