NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali vecer u 4 e ustvari finaleto na toj turnirot sto si go imaat u diviziite pomegju Sakramento i Denver?

Кари ја испосра на крај што не заврши сам а ми ја даде на еј на Грин.

Инаку се консолидираат Клиперс. Уште 10-15 утскмици додека се уходат.
Автоматски споено мислење:

Мајами може да ја играте кец. Со Милвоки во комбо. Аут им е алфа и омега на Индијана Хаилбуртон на Индијана.

Им го испи мозокот Мила Бриџис во прва. 26 поени. Повеќе од цел тим на Орландо.

Кој игра онлајн.

Оклахома, Мајами, Бакс.

Далас се без Хардавеј, Ирвинг, Егзум и Греен.

Последно уредено:
Каква НБА вечер леле!

Трите најзвучни играчи од балнаксиот полустров со трипл даблови. Дончиќ (36п, 15с, 18а), Јокич ( 36п, 13с, 14а) Антентокумпо (32п, 11с, 10а), интересно е што и покрај ваквите бројки кај првиве двајца нивните тимови ги изгубија утакмиците.

Клиперси се вратија од -22 против Голден Стејт. Пол Џорџ со тројка за победа.

Далас Маверикси имаа 30-0 серија, но на крај пак се чинеше дека е недоволна.

Индијана забија 144 поени без главниот играч Халибуртон

Микал Бриџис 42 поени, 26 во прва четвртина воедно и повеќе од целиот тим на Орландо (22), кои после 9 победи по ред го забележаа првиот пораз.

Дефинитивно една од поинтересантните вечери оваа сезона.

Дај бе нека се смират судиите, преку кур е више со исфрлувањата. Голем кур ако Удока му го рекол тоа на Леброн, претходната вечер и Тејтум беше за глупост исклучен. Не сакаат фановите кога ќе гледат утакмица судиите да им бидат во центар на внимание.

Последно уредено:
Коа ви викав Индијана ќе исфрли некој во плејоф.
Еве на ин сизон турнирот вечерва Халибуртон изигра со трипл дабл, Бостон дома го пуштија по куси гаки.

Претходно без Халибуртон победуваат во натпревар со 144 постигнати поени, растрчани како оси по теренот.
Следно играат со победникот од Бакси vs Никс, а вечерва мислам дека и Пеликаните ќе направат „изненадување“ со Сакраменто, само Зајон некако тивок ми е во прво полувреме *(не ја гледав, ама како што гледам малку поени има).

Утре, исто, ќе се колат Лебронтије со Дјурант. Ќе биди интересно, таму Букер може да е решавачки фактор или процентот на реализација на шут од игра кај Лејкерси.

Premier liga sudiive mozat voda da im nosat na NBA za gluposti sudenje. Sto pobogu bese ona so timeoutot, od koga mozes da viknes time out a da ne e topkata vo tvoj posed?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom