NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.024
Поени од реакции
11.191
Всушност ич не читав и не разбирам баш зошто Минесота го направи трејдот.
Од една страна немаат човек како Ди Виченцо, спотап шутер за 3 и со негов процент на реализација, од друга страна еве дуото Таунс-Гобер испадна неуспешно пошто нели побрз баскет се игра.

Истовремено мислам дека има промена во сопствеништвото на Минесота, земи го ова со резерва али како да го слушнав на поткаст во позадина што одеше додека си бркам други работи, а и да не е така (небитно) никој не би го земал Гобер во денешна НБА во трејд пошто преплатен е и има висок договор, останува Таунс како единствен асет за трејдање со цел да донесат било што додека Едвардс преминува во бист моуд.

На краток рок, корисен трејд за двата тима. На долг рок, ќе видиме како ќе испадне - не сум оптимист за екипата од големото јаболко со овој и вака замислен ростер.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.024
Поени од реакции
11.191
Дечки, додека не се отвори нова тема за новата сезона да се организираме за фентази. @Tonchie веќе отвори лига па може кај него во ПП или кај мене да пишете за линк, а потоа и да се додавате еден со друг.

Повторно ќе ве пингам истите од минатиот пат и тие што се пријавивте накнадно, па кој како ќе најде слободно време може да се зачлени и да го направи составот до почеток на сезона (време има на претек, а и да не ја тепаме новата тема со реплики).

Ајде да се собериме сезонава во поголем број, барем тие што редовно тука коментираме и пратиме.

@Stefan-kobe
@Vanlok
@BigМас
@Magic Mike
@Harald
@TaftaCrew
@volare_g
@Partizanen banditen
@LesterBoMccaleb
@Sladoledzija
@Fedora10
@клошарињо
@Björn
@Хефест
@Kambek
@The Procrastinator
@enzo8
@Aleksandar91
@Nino Manchester
@Down
@DeMoN_17
@Македон1312
@Matoma
@zee German
@The Accountant
@LesterBoMccaleb
@volare_g
@Ryan Giggs
@Недоделкан
@Sladoledzija
@Leo Bonnie
@rade22
@Jankoff
@Mojso
@бристол
@dragonsky
@sanlker

Кој и да го пропшуштам во списокот не замерувајте, пишете во ПП или реплика тука.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
604
Поени од реакции
1.325
Дечки, додека не се отвори нова тема за новата сезона да се организираме за фентази. @Tonchie веќе отвори лига па може кај него во ПП или кај мене да пишете за линк, а потоа и да се додавате еден со друг.

Повторно ќе ве пингам истите од минатиот пат и тие што се пријавивте накнадно, па кој како ќе најде слободно време може да се зачлени и да го направи составот до почеток на сезона (време има на претек, а и да не ја тепаме новата тема со реплики).

Ајде да се собериме сезонава во поголем број, барем тие што редовно тука коментираме и пратиме.

@Stefan-kobe
@Vanlok
@BigМас
@Magic Mike
@Harald
@TaftaCrew
@volare_g
@Partizanen banditen
@LesterBoMccaleb
@Sladoledzija
@Fedora10
@клошарињо
@Björn
@Хефест
@Kambek
@The Procrastinator
@enzo8
@Aleksandar91
@Nino Manchester
@Down
@DeMoN_17
@Македон1312
@Matoma
@zee German
@The Accountant
@LesterBoMccaleb
@volare_g
@Ryan Giggs
@Недоделкан
@Sladoledzija
@Leo Bonnie
@rade22
@Jankoff
@Mojso
@бристол
@dragonsky
@sanlker

Кој и да го пропшуштам во списокот не замерувајте, пишете во ПП или реплика тука.
fala na tagot General. Inaku ne sum zapoznaen so fantazi, nikogas nemam igrano i bukvalno sum nepismen kako funkcionira. Aplikacija e nesto ili?

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.024
Поени од реакции
11.191
fala na tagot General. Inaku ne sum zapoznaen so fantazi, nikogas nemam igrano i bukvalno sum nepismen kako funkcionira. Aplikacija e nesto ili?
И јас лани за прв пат пробав НБА да играм, на времето премиер лига имав манато пола сезона и толку хахаха

Едноставно е, треба само да се регистрираш, да одбериш тим од 10 играчи (5 клупа, 5 ротација - бекови вс центри) и си ги ротираш пред секој натпревар или ако немаш време да ги ротираш ти ги ротира самата игра автоматски, ама така ако некој ти се повреди и замената не игра цела недела тогаш не добиваш поени (практично како да играш со играч помалку).

Нешто слично како фудбал менаџер ако си играл или било кој друг менаџер...

Мислам дека има и апп за на телефон да си симнеш (не сум сигурен пошто на лаптоп ја тепав лани), а тим составуваш тука https://en.nbafantasy.nba.com/

Откако ќе составиш тим, пиши ми во порака мене или на Тончи за да ти дадеме линк од лигата, за да се приклучиш на кајгана лигата што ја креира Тончи - така беше и лани и игравме едно 7-8 луѓе ко шо се сеќавам, али штета да не се собериме повеќе пошто горе долу сите пратиме НБА и сме редовни на темава.

На јутуб може да избараш по некое видео за да видиш како фунционира и како се игра, а и на самата страна за регистрација имаш правилник (горе долу ова што ти го напишав, како и начин на бодување, замена на играчи и слично).

Член од
16 октомври 2021
Мислења
604
Поени од реакции
1.325
И јас лани за прв пат пробав НБА да играм, на времето премиер лига имав манато пола сезона и толку хахаха

Едноставно е, треба само да се регистрираш, да одбериш тим од 10 играчи (5 клупа, 5 ротација - бекови вс центри) и си ги ротираш пред секој натпревар или ако немаш време да ги ротираш ти ги ротира самата игра автоматски, ама така ако некој ти се повреди и замената не игра цела недела тогаш не добиваш поени (практично како да играш со играч помалку).

Нешто слично како фудбал менаџер ако си играл или било кој друг менаџер...

Мислам дека има и апп за на телефон да си симнеш (не сум сигурен пошто на лаптоп ја тепав лани), а тим составуваш тука https://en.nbafantasy.nba.com/

Откако ќе составиш тим, пиши ми во порака мене или на Тончи за да ти дадеме линк од лигата, за да се приклучиш на кајгана лигата што ја креира Тончи - така беше и лани и игравме едно 7-8 луѓе ко шо се сеќавам, али штета да не се собериме повеќе пошто горе долу сите пратиме НБА и сме редовни на темава.

На јутуб може да избараш по некое видео за да видиш како фунционира и како се игра, а и на самата страна за регистрација имаш правилник (горе долу ова што ти го напишав, како и начин на бодување, замена на играчи и слично).
obavezno togas ke go dzirnam i ke se registriram za da igrame forumski :) fala ti za vodicot

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.375
Поени од реакции
9.645

@Stefan-kobe
@Vanlok
@BigМас
@Magic Mike
@Harald
@TaftaCrew
@volare_g
@Partizanen banditen
@LesterBoMccaleb
@Sladoledzija
@Fedora10
@клошарињо
@Björn
@Хефест
@Kambek
@The Procrastinator
@enzo8
@Aleksandar91
@Nino Manchester
@Down
@DeMoN_17
@Македон1312
@Matoma
@zee German
@The Accountant
@LesterBoMccaleb
@volare_g
@Ryan Giggs
@Недоделкан
@Sladoledzija
@Leo Bonnie
@rade22
@Jankoff
@Mojso
@бристол
@dragonsky
@sanlker

isto kako i prethodnite, ne me pale fantazy. ako ima ekipa za komar, dza ili bu, pekim :cool:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.470
Поени од реакции
7.922
Досадно беше на интернет без вакви шутеви на Лука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop