Овој е солиден.Дај пуштете некое линкче со добар стим не коцки да глеаме :salut:
Одличен почеток на Орландо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој е солиден.Дај пуштете некое линкче со добар стим не коцки да глеаме :salut:
Лејкерс беа единствени кои го поразија Кливленд на гости и на тој натпревар Коби играше со настинка и пак беше подобар од леброн така да повеќе ми е страв искрено од Орландо кои се машина за три поени одколку тимот составен само од еден играч![]()
Eве што пишав вчера, ја кажувам само реалноста со која треба да се помират навивачите на Леброн КавалирсОчекувам победа на Орландо кој игра се подобро во плеј-оф натпреварите:helou:
Aко минатата година Ел Еј не беа дораснати за тронот, тој примат денес го превзема Кавалирс . . . освен Леброн се друго во тимот е далеку од '' она '' потребното за шампионски прстен . Вчера беа мизерија, досаден меч со судење под потребното ниво за НБА, Леброн не смееа да го дувнат, чист блок на крајот од последната 1/4 на Хауард врз Леброн кој шутна за 3, судиите санцкионираат а истото можеше да биде и клучен момент доколку Кливленд евентуално победеа или да се избореа за продолжение . Башка тоа беше 6та за Хауард ако не се лажам .
А за оние што се лажеа како Лејкерси играа до сега во плејофот, а цело време ги потенцираа '' перфектните '' Кливленд, нека се потсетат како Ел Еј ( без Бајнам ) стигнаа до финалето минатата година, а како Бостон кои се мачеа со Атланта па и Кливленд, едноставно не можеа да победат на гостински терен . Никаков репер не е ова до сега што гледавте за тоа кој треба а кој не треба да го освои трофејот, или кој заслужува, али едно останува факАт а истото го спомнав погоре, Кливленд не е дораснат за титулата, жалам. '' Силната " конкуренција на Истокот си го направи своето кај дел од вас кои сметавте дека Кливленд се едноставно нели, '' најдобрите '' .
Така бе Чомбе биди првиот што се препозна во постот...Чекам на вториот...А има овде и експерти кои се и за НБА кои почнаа да гледаат кошарка кога се појави леброн и Кавалирси, екипа без никаква традиција, за разлика од фудбалските води каде навиваат и се диват на тимови со традиција. има секакви!
За разлика од некои "експерти" за кошарка на форумов кои навиваат за играч, јас навивм за тим, па едно веќе 15 години така да нема што да се дискутира повеќе!
Ах бе дете дете, јас колку што имам натпревари гледано НБА, ти никогаш нема да гледаш, евентуално само ако направам пауза од 10 години па да ме стигнишТака бе Чомбе биди првиот што се препозна во постот...Чекам на вториот...
Навивам за Кавалирс од пред 5 години точно од кога се појави ЛеБрон.Дали ќе навивам за Кавалирс ако одгодина замине ЛеБрон?Искрено незнам.Сум прател и предходно НБА но колку сум а разбирал на 12-13 години незнам ни јас но откако пратам активно сум за Кавалирс уште кога не влегуваа во плејофф.Оваа сезона пратев 100 утакмици од кој барем 60 на Кавалирс за разлика одтебе кој чекаше на финалињата...