NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала на поправката:smir: да знам да си станам после :):) Инаку, очекувам пак лесна победа на Лејкерси, а и Портланд да добие на домашен терен.

јас одам навијачки очекувам мојте (Јута) да мрднат малце па ако можи едно изненадување да напрат :pipi: ... па да бркаме UPSET шо би рекле американците :helou:

А кој ќе дават на НБА каналот?

Ме разочара Мајами со убедливиот пораз. Се надевам ќе одат понатаму, иако после ќе го јадат од Кливленд.

ЦЦЦ Овие Детроит стварно годинава се мизерија.При крајот на 3 та четвртина губат 20 разлика но тоа не е толку драгично колку нивната игра...

ЦЦЦ Овие Детроит стварно годинава се мизерија.При крајот на 3 та четвртина губат 20 разлика но тоа не е толку драгично колку нивната игра...
Па добро на гостинки терен играат,ќе видиме како ќе се покажат дома.

Ццц, џабе станвав сабајле немаше ни кабловска ни интернет :@ Инаку вечер пренос Атланта - Мајами на ОБН во 2. Очекувам Атланта пак да дојде до победа вечер, како и Денвер, а за Орландо нема да ме изненади пак ако изгубат и вечер :).

Ццц, џабе станвав сабајле немаше ни кабловска ни интернет :@ Инаку вечер пренос Атланта - Мајами на ОБН во 2. Очекувам Атланта пак да дојде до победа вечер, како и Денвер, а за Орландо нема да ме изненади пак ако изгубат и вечер :).
Ќе тепа вечер Орландо што е ова се ли ќе губи ама мислам дека ќе испаднат.

Вечер имас нешто НБА на програма и на која тв?

Aј ако има некаде некој стрим, нека постира тука. Од Чикаго-Бостон:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom