NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
има бе,Вашингтон-Орландо моментално е 90-94
пуштај побрзо:)

Има и Бостон - Мемфис на НБА ТВ ако му се гледа на некој, уште 5 и пол минути од третата четвртина.

ejjj prodolzenija a ne vidov deka pisavte

Леле Сакрмането-Кливленд која пропаст утакмица ја направија овие судиите. Одамна немам видено покатастрофално судење. Срамота.

Леле Сакрмането-Кливленд која пропаст утакмица ја направија овие судиите. Одамна немам видено покатастрофално судење. Срамота.
Па да може да се каже но мислам горе доле на никој не му наштетија.Иначе на споменатата утакмица ќе се игра продолженије.Во регуларниот дел 116:116...

Сакраменто:Кливленд 123:126

ЛеБрон Џејмс 51 коша,4 скока, 9 асистенции,3 блока, 2 украдени топки

Ви посакува добра ноќ

Гледавте ли синоќа како Артест одигра одбрана:zver:

Се знае за Артест, тој тоа го прави најдобро во NBA. Врвен "on ball" дефанзивец. И неговата конструкција е таква, многу е агилен може да ја чува скоро секоја позиција.

Во 18:00 мислам дека ќе ја даваат Мајами - Јута на НБА ТВ. Се надевам и навивам за победа на Мајами.

Каква победа на Мајами, три украдени топки по ред на крајот на Чалмерс и на Вејд, добро додуша паѓа и концентрација по три продолженија.

Се оствари тоа што мислев за Мајами прееска. Now on NBA TV: Чикаго - Њу Орлеанс. 50-32 во моментот уште 3 мин од втора четвртина. Ќе биди тврда утакмица иако е голема предноста на Чикаго.

Ах не можеше потврда :)

Не ги догледав вчера, ми се спиеше ептен :). Ама гледам според резулатот, ги растуриле:smir:.

Јас ги гледав до трета четвртина и си пуштив филм, стварно беше досадно. Јас си мислев на полувреме ќе му се вратат ама тие само го зголемија водството, во еден момент беше и 31 поен разлика. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom