NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.
G

garthok

Гостин
Геј потег и на Леброн беше но се оправи, башка не беше баш исто, тиње тим беше Мајами, но ова... ух, изгуби секаков респект овој човек од мене.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
И што има везе што отиде во тим со 47 победи кога ги собра Бош и компанија со него и го сочинуваа најмоќното трио во лигата?
Непореверен тим, слаба клупа. Сешто можеше да се деси. Ова е друго, иде у тим што и без него е прв фаворит за титула. :D

G

grande-juve

Гостин
Сепак КД го шие, ова е резил на векот, кој херој ќе беше во Портланд со Лилард титула да им однеси кога веќе бега, и во Бостон ќе му беше супер.
Никој неќе у Портланд :( , КД немаше ни состанок со нив, исто и Вајтсајд, Парсонс не откачи за Мемфис.. мора Тарнеровци по 70 милиони да плаќаме

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
i so ako otisol u moken tim?saka da si go iskoristi do kraj potencijalot nemoze veke so westbrook da se zamara i so gluposti,sekoj pameten igrac ke otide u proveren sistem...i toa e toa ne gledam kade e tuka pricinata za hejtanje?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
PICKETINA

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Јако ќе е следната година Вестбрук да оди во САС и да си го тепва Дурант.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Зошто не отиде во Бостон бе , пичко една умрена !

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Честитки на фановите на ЛА за Вестбрук в година.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
DWade ‏@DwyaneWade 28m28 minutes ago
Relationships are important people!

Хмммм

Ќе биде добро да дојде, ама и не мора. Пак ќе ги рендаме пичкициве.[DOUBLEPOST=1467651626][/DOUBLEPOST]Само не ми е јасно кој играч ќе се ограничи на 20, 21 поени просек во ГСВ? Во случајот со Мајами, Вејд веќе го кинеа повредите прифати да е втор па дури и трет играч, ваму шо ќе праат? Кари или Дурент ќе биде носител?
Грин со неговиот потенцијал и компетитивност ќе прифати да биде 4ти играч у екипа со 10,11 поени просек?
Клеј што си шутираше тројки од кај стигне, ќе му каже некој дека сега не смее да шутне повеќе од 4,5 тројки (отворени) во утакмица?

Побрзо ќе се разотидат него титула што ќе земат, али има време ќе видиме..

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Сан Антонио лагано освојува следна сезона :zloo:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Лош потег и за ГСВ и за него според мене, ќе им се деси Лејкерс пред некоја година, Барнс им беше подобар фит.

Двесте и седум топки ќе им треба сеа на Вориорс, све јака шутераана. :D

Сум пишал повеќе пати дека Дурент мене ми влече накај тоа да има лузерска кариера ала Мело, ако не успее и со овие соиграчи да направи нешто а во меѓувреме (мислам дека) ОКЦ освои бар конференциско финале, ќе се докаже дека било до него а не до Вестбрук.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Ќе биде добро да дојде, ама и не мора. Пак ќе ги рендаме пичкициве.[DOUBLEPOST=1467651626][/DOUBLEPOST]Само не ми е јасно кој играч ќе се ограничи на 20, 21 поени просек во ГСВ? Во случајот со Мајами, Вејд веќе го кинеа повредите прифати да е втор па дури и трет играч, ваму шо ќе праат? Кари или Дурент ќе биде носител?
Грин со неговиот потенцијал и компетитивност ќе прифати да биде 4ти играч у екипа со 10,11 поени просек?
Клеј што си шутираше тројки од кај стигне, ќе му каже некој дека сега не смее да шутне повеќе од 4,5 тројки (отворени) во утакмица?

Побрзо ќе се разотидат него титула што ќе земат, али има време ќе видиме..
na green ne mu e frka da ide na 11 poena obicno triple double praese so mal broj na poeni taka da nema gajle,za mene uopste ne pickarski poteg od strana na kd tuku mn sozrean poteg,u najegoisticnata liga stana skromen da ide u sistem so igraci so koj saka da igra i da ne glumi ludilo...neka bide hejtan kolku saka ja nemozam da hejtam za vakov poteg poso deckoto saka da pobedi !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom