Овој се потпишал Рондо и ќе ме убедува тука дека он бил добар плеј. Си кажав јас мое мислење после 100 изгледани утакмици, значи не зборам на памет си кажав ја како што сум заклучил според мене. А можам да ти најдам 100 статии кај што пишува мани и недостатоци на Рондо.
1. Ми кажуваш најдобар асистент. Па добро ајде сега да ги имам и јас во тим Гарнет,Ален и Пирс, кој имаат просек од 20+ поени во последните 10 сезони, мислиш тешко е да имаш просек од 10 асистенции??
2. По што заклучи дека е најдобар дефанзивец? Не викам дека не е добар во одбрана ама од кај го најде тоа најдобар дефанзивец?
3.За 3 и 4 озбилен си ми споредуваш атрактивност и популарност. Па колку поатрактивни плејови има од него тоа е чудо едно. Пример Роуз и Вестбрук секој ден пред Рондо( освен нормално ако не навиваш за Бостон). Плус тоа освен предходната утакмица Рондо е еден од плејовите кој најретко го напаѓа обрачот така да знаеш.
И јас можам да најдам 100 статии со недостатоци на било кој играч и?
Никој не е совршен, тоа е релност.
1.А ти мислиш лесно е да имаш ппросек 10+ асиситенции?
Рондо игра за тимот, затоа и ги има. Рондо не игра за нив да постигнувата поени, игра за тимот да постигнува. Зарем тие погодуваат од сите позиции? И кошарката е тимска игра, затоа ова не ти држи вода.
2.По неговите награди, за најдобар дефанзивен плеј, кои ги има добиено во кариерата, а таа ја доби и ланската сезона.
3.Зошто рондо е во самиот врв на најпродавани дресови?
Зошто има толку фанови?
А чекај не е атрактивен? За да биде атрактивен мора само да забива крвнички?
Прво забележи како се движи Режон, кави влезови прави, а асистенците само го дополнувата во тоа. Аистенција, со глава, од зад грб, многу але-ооп пасови...не е тоа атрактивно?
btw Каква врска има никот мој? Прво не сум потпишан Рондо, тоа се иницијале кои друго значат.
А ако си навивач на Никси, го рабирам тогаш твојот гнев