NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Нема што да се расправам со фан-клуб Бостон тука, ако беше толку добар колку што вие го величите ќе ги однесеше до негде Бостон предходната година. Или барем некое лично признание. Најдобар плеј бил у лигата. Коа си го глеате само Бостон многу јасно така ќе ви изгледа. И многу глупо изгледате коа ќе кажете што има врска Ален, Пирс и Гарнет. Па зашто Крис Пол сака да си оди, зашто Хауард бара друг клуб? Секој сака да има добри соиграчи околу него, како што има Рондо у Бостон. Да го видам со Туркоглу и Ричардсон во Орландо како ќе му иде.
И нема што од инат да зборам нит сум некој попален фан на друг клуб ни ништо, онака реално ми е пресмешно коа ве читам за Рондо како најдобар играч у лигава. Сиротиот абер нема
какво лично признание ? Да не се дава награда за најдобар плејмејкер ? не се глупирај мвп сигурно не би земал а за друго признание освен шести играч и најнапреднат немам слушнато, упати ме ако има некое друго. Едно просто прашање, го сваќаш зборот плејмејкер ? мало појаснување, плејмејкер е играч кој што ја гради игата и е задолжен да ги организира соиграчите а не да поентира така да ако си мислел дека Рондо може сам да ги однесе Бостон во финале или нешто така немој да се срамиш мавни логаут..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Од колку е Бостон - Мајами по наше време ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ќе даваат ли на некоја ТВ или стрим требада се бара?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Ќе даваат ли на некоја ТВ или стрим требада се бара?
Мислам не, регистрирајс ена лиг пас, и гледај ;)
Сега само што не започнале Атланта-Њу Џерси, па за пола час се префрлам во Мајами :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да ги споредиш Рондо и Вестбрук значи озбилно да си немаш абер од кошарка :)
Дека е глуп и себичен, а тука и љубоморен на Дурант пошо е број 1 во Оклахома, се е точно. Ама дека е многу талентиран исто нема дилема. И експлозивен и асистира(кога сака а ретко сака) и игра цврста одбрана.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Зашто и со кој памет Дерон Вилијамс отиде у Њу Џерси ?
И овој Мегрејди че им ја растури компактната игра што ја имаа Атланта , без класична звезда си газеа дечките , со тимска игра. Сеа стариов пробува нешто сам да игра

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дека е глуп и себичен, а тука и љубоморен на Дурант пошо е број 1 во Оклахома, се е точно. Ама дека е многу талентиран исто нема дилема. И експлозивен и асистира(кога сака а ретко сака) и игра цврста одбрана.
Кога ќе собереш 5 пати е послаб од Рондо;)

G

_Ghost_

Гостин
И нема што од инат да зборам нит сум некој попален фан на друг клуб ни ништо, онака реално ми е пресмешно коа ве читам за Рондо како најдобар играч у лигава. Сиротиот абер нема
Ти почитувам мислење, ради ланските добри дискусии на темава.
Секако дека на Рондо уште му фали за да биде меѓу најдобрите во лигава, за најдобар тешко, знаејќи кој плејови играат како КП и ДР, ама дека абер си нема, тоа е бесмислено.
Со ова последново, и ти одиш на инает.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Кога ќе собереш 5 пати е послаб од Рондо;)
Еве последаната сезона просек
Рондо вс Вестбрук
поени--- 10.6 вс 21.9
скокови--- 4.4 вс 4.6
асистенции--- 11.2 вс 8.2
изгубени топки--- 3.4 вс 3.9
минути на терен--- 37.2 вс 34.7
Јас според ова што глеам 5 до 4 пати послаб од Рондо ми делува Вестбрук. Ама тоа е коа не пратам баскет...
--- надополнето: 28 декември 2011 во 02:17 ---
Ти почитувам мислење, ради ланските добри дискусии на темава.
Секако дека на Рондо уште му фали за да биде меѓу најдобрите во лигава, за најдобар тешко, знаејќи кој плејови играат како КП и ДР, ама дека абер си нема, тоа е бесмислено.
Со ова последново, и ти одиш на инает.
Ме напнаа овие за Селтик што се затоа, а па и вака врска немаш коа споредуваш коа ќе ти речат а 10000000% сум сигурен дека од нив 100 пати поише пратам.

Kajgana Shop

На врв Bottom