NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
:pos::pos:
баш тоа, Леброн го нема тоа 0/15 шут од поле
Не го гуши жити све ...
Бар кога е најпотребно, и кога е класична нула тука е за да го добие натпреварот, нешто што е одлика само на големи кошаркари, не се крие позади останатите и чека некој друг да превземе одговорност.
--- надополнето: 31 март 2012 во 23:58 ---
еве линк за фајнал форот за 15тина минути ќе почни Кентаки-Луизвил
Ова од колеџиве ? Финалето е ова ? Или полуфинален дуел, ваљда на ESPN ( t-home ) има ...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
:pos::pos:
баш тоа, Леброн го нема тоа 0/15 шут од поле
Сигурен сум дека знаеш на што мислам па ако ти одговара смеј се до сабајле :)

Да не навлегуваме у понатамошна дискусија поради тоа што Коби не ви е омилен а самите длабоко у себе знаете дека тој ја има онаа шампионска карактеристика у него што на Леброн му фали за да биде на исто ниво со Коби Брајант.

Јбг можда постов ќе предизвика кавги и слично али не планирам да реплицирам,едноставно тоа си е мое мислење и мислам дека секој пореален фан го мисли истото.

Да напоменам не сум фан на Лејкерс и не велам дека Леброн појма си нема.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Не го гуши жити све ...
Бар кога е најпотребно, и кога е класична нула тука е за да го добие натпреварот, нешто што е одлика само на големи кошаркари, не се крие позади останатите и чека некој друг да превземе одговорност.
--- надополнето: 31 март 2012 во 23:58 ---

Ова од колеџиве ? Финалето е ова ? Или полуфинален дуел, ваљда на ESPN ( t-home ) има ...
Фајнал фор бе, како во евролигата, фактички полуфинале во 2 дена се игра се, утре ќе биди финалето... Кентаки имаат тим со 5-6 играчи шо ќе се најдат на драфтот од кои едниот ќе биди и прв пик (Ентони Дејвис), па можи некој ќе се заинтересира да гледа, зато остајв линк

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Има на ESPN, сеа химната идеше ...
Иначе знам дека е фајнлфор, само незнаев дали е полуфинале или финале, последен пат коа гледав ова Мело зема титула со Сиракјуз, од тогаш неам уклучено колеџ-баскет.

Играат во Њу Орлеанс, на стадион за рагби, леле публика колку има. :cuc:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Аууу лоши вести за Никси покрај повредата на Амари, и Лин ќе биди аут 6-8 недели ќе треба да оди на операција

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Аууу лоши вести за Никси покрај повредата на Амари, и Лин ќе биди аут 6-8 недели ќе треба да оди на операција
Е тоа е ко не иде не иде штета а имаат добар тим

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Има на ESPN, сеа химната идеше ...
Иначе знам дека е фајнлфор, само незнаев дали е полуфинале или финале, последен пат коа гледав ова Мело зема титула со Сиракјуз, од тогаш неам уклучено колеџ-баскет.

Играат во Њу Орлеанс, на стадион за рагби, леле публика колку има. :cuc:
Ахаха исто жими се. Тогаш играше у Сиракјуз со тие портокаловите дресови :) Сум прател и други колеџ сезони ама баш на тоа финале ми текнува... Сега уклучивам ова да видам што викаат Кентаки, читав на ЕСПН дека се главни фаворити.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ибака го утепа Ноа под кош.0-5 плус 2 или 3 блокаиспи од него.Вестбрук и Дурант 32 од вкупно 49те поена за Оклахома на полувреме и водат со 10.

А

Анноун

Гостин
уф , колку мерак ми прави кога ќе најдам некоја ваква грешка во билтенот. границата за чикаго беше 94.5 поени . КАЈ БЕ ЌЕ ДАДАТ 95 ПОЕНИ против оклахома во гости и тоа без Роуз.
Баш ми е мило Ибака што го прави кајгана Ноа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom