- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Nba.com is back !!!
![](http://www.ohdios.com/memes/forever-alone-happy-meme.jpg)
Ондак, this is the man!И ако Бајнам се повредува нон стоп, тука се Гасол и Одом. А вака со Фишер/Блејк шо прајме? Од почеток сме 4 против 5 на терен. И немој некој да ми спомнал дека е "клач" играч за Лејкерс, да игра како што треба, нема да има потреба од неговите херојски "клач" шутеви. Типови како Вестбрук и Бареа вртат кругови околу него.
Нормално ако може да се направи трампа Бајнам/Хауард, сум за. Но приоритет мене би ми било плеј и замена за Коби на двојка.
Не бе, Бареа има Мис Универзум за жена, кој ќе го гледа Коби пак по суднициОндак, this is the man!
Ако не можеш да го победиш, нека ти се приклучи![]()
Лејкерс без скандал... не е тоа тоа...Не бе, Бареа има Мис Универзум за жена, кој ќе го гледа Коби пак по судници
Озбилно сеа...Пол/Дерон изгледаат малку возможни. Ако збораме за реално/дофатливо - Ремон Сешнс или Бареа ќе завршат работа.
Важно е дека повредите не се од повторувачки вид. Бајнам прерано започна со професионална кошарка, одвај 18 имаше наполнето. Дечкото има голема висина и тежина, мора сериозна физичка подготвеност за да се издржат напорите на кои телото е изложено во самата игра а тој прерано почна и неподготвен. Мислам дека ќе биде ок со здравјето.ја забораваш најважната работа, дека бајнам нонстоп се повредува
Да, да... Крис Пол рече дека нема да им потпише екстензија ако го заменат во Бостон и сега Ејнџ се прави луд, он всушност не сакал да го менува Рондо!Ainge: Celtics not trying to deal Rajon Rondo
http://www.nba.com/2011/news/12/01/celtics-ainge.ap/index.html?ls=iref:nbahpt2
фала богу![]()
Бареа после играта во плејофот е кандидат за најпреплатен играч во лигата. Достапен е и проаѓа како плеј ама проблем му е играта во одбрана заради малата висина.Ондак, this is the man!
![]()
Ако не можеш да го победиш, нека ти се приклучи![]()
Се сложувам, Бареа од подценет ролплеј играч, може преку ноќ да стане преценет стартер или 6-ти играч во некоја екипа.Бареа после играта во плејофот е кандидат за најпреплатен играч во лигата. Достапен е и проаѓа како плеј ама проблем му е играта во одбрана заради малата висина.
Дефинитивно не е за лејкерси.
Аке не се успее да се земе Крис Пол (тешко) се надевам на замена или амнестија на Бајрон Дејвис или Калдерон, па еден од нив некако да се земе.
Абе задремал ми е сакал нејќел Пол, Ејнџ правил ли се будала или не, битно Рондо да си седе у БостонДа, да... Крис Пол рече дека нема да им потпише екстензија ако го заменат во Бостон и сега Ејнџ се прави луд, он всушност не сакал да го менува Рондо!
Нека се сложи Крис Пол па ќе видиш колку не сака да го замени..