И МТВ имаше откупено лани... истиот пакет...Спортклуб ќе ги одкупи ли правата оваа година повторно или ќе бараме пак само стримови![]()
Чек, не се знае сеуште. Најверојатно ке ги откупи, но сепак 2 натпревари неделно за мене се премалкуСпортклуб ќе ги одкупи ли правата оваа година повторно или ќе бараме пак само стримови![]()
може за секој ден ќе одкупат пошто сега е пократка сезонатаЧек, не се знае сеуште. Најверојатно ке ги откупи, но сепак 2 натпревари неделно за мене се премалку
Да видам да не верувам.може за секој ден ќе одкупат пошто сега е пократка сезоната![]()
смешна понуда, клиперси можат да понудат многу повеќе ( гордон-џордан-мо-пик од минесота шо би требало да биди топ 5)Нетс се спремни за Двајт Хауард да го понудат Брук Лопез и двајца пикови во првата рунда за Орландо.
Еве и линк за тие што сакаат поопширно да прочитаат.
NBA - Where amazing happensсмешна понуда, клиперси можат да понудат многу повеќе ( гордон-џордан-мо-пик од минесота шо би требало да биди топ 5)
само шо двајт неќи во клиперси
веројатно ќе заврши во лејкерси за некоја смешна понуда околу бајнам![]()
Нема смисла Клиперси да го земат Хауард и да останат без бекови. Јас колку што прочитав, Клиперси ќе се обидат да го намамат Двајт преку Грифин, Кејмн и два пика. Ова е логична трампа која можеби би ги задоволило сите. Со Двајт и со Гордон, Клиперси можат веднаш ќе се подигнат во стандардна плејоф екипа, додека Орландо ќе донесат атрактивен играч кој ќе го ублажи разочарувањето во Орландо по заминувањето на Хауард.смешна понуда, клиперси можат да понудат многу повеќе ( гордон-џордан-мо-пик од минесота шо би требало да биди топ 5)
само шо двајт неќи во клиперси
веројатно ќе заврши во лејкерси за некоја смешна понуда околу бајнам![]()
Газдата на Феникс изјави дека одлука numero uno по официјалното завршување на локаутот ќе биде задржувањето на Хил.39-годишниот Грент Хил би можел да биде нов член на Њујорк Никс..исто така раководството на Никси е заинтересирано да ги доведе Крис Пол и Грег Оден од Портланд..
Јас мислам дека шансите на Хауард да оди во Њу Џерси се поголеми отколку што повеќето претпоставуваат. Њу Џерси има добар квалитет за трампа (Брук Лопез), а има и амбициозност со новиот газда. Дерон Вилијамс е плејмејкер-лидер на екипата, кој сигурно дека ќе биде голем аргумент на екипата кога ќе направат понуда за Двајт.Meѓутоа шансите се мали Хауард да појде ве Нетс. Би било интересно да замине во Клиперс,али како што кажа најверојатно во Лејкерс ќе замини.
незнам кај си прочитал ваква тешка глупост , грифин е помлад и поголем потенцијал има од двајт, клиперси не би ни помислиле на двајт-грифин трејд, а ти па ги додаваш кејман и два пикаНема смисла Клиперси да го земат Хауард и да останат без бекови. Јас колку што прочитав, Клиперси ќе се обидат да го намамат Двајт преку Грифин, Кејмн и два пика. Ова е логична трампа која можеби би ги задоволило сите. Со Двајт и со Гордон, Клиперси можат веднаш ќе се подигнат во стандардна плејоф екипа, додека Орландо ќе донесат атрактивен играч кој ќе го ублажи разочарувањето во Орландо по заминувањето на Хауард.
Инаку трампава што ти ја предлагаш нема никаква логика - ниту за Клиперси ниту за Орландо, освен што можда сакаш да ги видиш во иста петорка Блејк и Двајт.
--- надополнето: Dec 1, 2011 4:45 PM ---
Газдата на Феникс изјави дека одлука numero uno по официјалното завршување на локаутот ќе биде задржувањето на Хил.
Види, секоја шпекулација за трампа на Хауард во овој момент е тешка глупост, меѓутоа тоа не смета НБА аналитичарите да си прават свои математики и да си испробуваат некои можни варијанти. Кејман во трампата е ставен за таа всушност да може да се изведе (Двајт 18 мил - Блејк 5,7 мил + Крис 12 мил).незнам кај си прочитал ваква тешка глупост , грифин е помлад и поголем потенцијал има од двајт, клиперси не би ни помислиле на двајт-грифин трејд, а ти па ги додаваш кејман и два пика
инаку безброј трејд идеи се вртат а најбројни се тие на двајт и крис пол
јас повеќе би го сакал пол во клиперси отколку двајт, ама и тој не ми се верва да сака во клиперси, веројатно ќе заврши во Њу Јорк