Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.252
- Поени од реакции
- 46.632
Дај нека каже некој што поточно повреди Рубио? Знам Коби го закачи со колено ама не изгледаше до толку сериозно како што кажаа, можно е и почетокот на следната сезона да го пропушти. Жално, стварно жално за Рики, кој играше фантастично до сега.
Сеа не се разбирам многу у медицински поими, али според моето познавање на Англискиот ова би му било "го скинал предниот круцијален ( главен) лигамент"tore his anterior cruciate ligament
Ајде јас тебе овака со фудбалски поими да ти објаснам.Аман бе да му е*ам мајката победивте еден мизерен Бостон и се испосравте како Титула да освоивте..чекајте долга е нивата за орање ќе дојди плеј офот и ќе се кажи што како....и достате со тој Брајант..Роуз и Дурант го имаат главниот збор моментално во НБА а не Леброн и Брајант како што ги величат медиумите....
ДЕРБИЈАТА........дебијата
дебијата
дебијата
дебијата
Го гледав само крајот, не сум компетентен за коментирање. Честито, 'жти, да не ви се повтори.
Јас сум тој...иначе јас ја гледам НБА и не сум фан на ниту еден тим само ме нервираат САн Антонио и лејкерси..имаммали симпатии спрема Чикаго и Роуз но општо гледано не навивам за никого само си ја кажав причината што мислам за таквите како лејкерси!Малце Офф Топик
Некој погоре имаше напишано како тоа ги мразел Лејкерс затоа што било кого да праша омилен тим им бил Лејкерс, а омилен играч Брајант.
Е сега, мене па одвратно ми е што секој 3 е навивач на Мајами, а е навивач само откако Џејмс отиде таму, претходно не ни знаел за Мајами.. А истот тој навивач порано бил голем фанатик на Кавалирс... Од такви ми се гади мене.. Јас лично НБА ја пратам 5-6 години, и од старт сум за Лејкерс...
Аман бе да му е*ам мајката победивте еден мизерен Бостон и се испосравте како Титула да освоивте..чекајте долга е нивата за орање ќе дојди плеј офот и ќе се кажи што како....и достате со тој Брајант..Роуз и Дурант го имаат главниот збор моментално во НБА а не Леброн и Брајант како што ги величат медиумите....
Тоа што очајно им треба на ЛА е:...ни треба плеј што ќе има 10-15 поени и 7-8 асистенции.
ЛОЛ..како мислиш во што не му се???..во квалитет??..во квалитет Роуз и Дурант се најдобри миоментално..во трофеи??..добро се погодија генерациите и освоја што освоја ..ама не играше сам во тимот..како што гледаш сегашноста се рачуна а многу добро гледам кој е кој моментално во НБА ..не знам што сакате да кажите..ќе се види што како во плејофот но да не јадите пак некоја метла како лани против Далас па после пак Бајнам говедото да мава по некој друг..Нема Брајант потреба да го величат медиуми..он одамна е великан во кошарка, а тие другите ни до мал прст не му се .
Остави ти сезона ..ја за кариера мислев.. титули,мвп награди,признанија,рекорди итн.. Брајант едино можеш со Џордан да го споредуваш,а со тие што ми ги броиш е смешно.. не играл сам..хаха..не бе ова тенис е индивидуален спортЛОЛ..како мислиш во што не му се???..во квалитет??..во квалитет Роуз и Дурант се најдобри миоментално..во трофеи??..добро се погодија генерациите и освоја што освоја ..ама не играше сам во тимот..како што гледаш сегашноста се рачуна а многу добро гледам кој е кој моментално во НБА ..не знам што сакате да кажите..ќе се види што како во плејофот но да не јадите пак некоја метла како лани против Далас па после пак Бајнам говедото да мава по некој друг..