NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
Заради Лин почнав повторно да гледам НБА

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Скептик бев ... ама зошто не би искочило Спилберг сценарио? Ипак е ова УСА :vozbud:

Ги коментирам Никс...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Оф леле, Лин па Лин. Не одиграл ни 10 утакмици и одма ѕвезда го направија. Па уште со Џордан го споредуваат бе...:tapp:

Него ај, the media makes you, the media breaks you. Партали ке го направат кога ке почне NYK да губи.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Па со право го споредуваат. На секоја паралела што ја прават има многу позитивни бројки Лин. Не викам дека ќе биде Џордан или Коби ама сега со право си ја заслужи славата. Од никаде искочи и од тогаш Њу Јорк е 8-1. Незнам што треба да направи поише во овие утакмици па за да добие респект од овие стручњаци.Единствен проблем се загубените топки ама со оглед на тоа колку го форсираше Д`антони не е ништо чудно.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Па со право го споредуваат. На секоја паралела што ја прават има многу позитивни бројки Лин. Не викам дека ќе биде Џордан или Коби ама сега со право си ја заслужи славата. Од никаде искочи и од тогаш Њу Јорк е 8-1. Незнам што треба да направи поише во овие утакмици па за да добие респект од овие стручњаци.Единствен проблем се загубените топки ама со оглед на тоа колку го форсираше Д`антони не е ништо чудно.
Друже, го споредуваат со Џордан зашто се пали народот и скока рејтингот на весниците, а со тоа и вредноста на компанијата. Што мислиш колку им се има зголемено вредноста само на NYK клубот? Парите се клучниот фактор тука, не некој си Лин.
Извини ама после 10 утакмици да избациш наслов на насловна дека Лин е следиот Џордан, треба да си неписмен. Али ете, интересно им е на народот. Што ке напишат тоа веруваат.

Види само каков highlights даваат од утакмиците. Едно обично куцање го крстиле „Lin's incredible dunk“. Муабетов што ми треба е „Немој да ме јебеш“.

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
Друже, го споредуваат со Џордан зашто се пали народот и скока рејтингот на весниците, а со тоа и вредноста на компанијата. Што мислиш колку им се има зголемено вредноста само на NYK клубот? Парите се клучниот фактор тука, не некој си Лин.
Извини ама после 10 утакмици да избациш наслов на насловна дека Лин е следиот Џордан, треба да си неписмен. Али ете, интересно им е на народот. Што ке напишат тоа веруваат.

Види само каков highlights даваат од утакмиците. Едно обично куцање го крстиле „Lin's incredible dunk“. Муабетов што ми треба е „Немој да ме јебеш“.
Значи вака сеа Џордан беше и ќе остане број 1
ЊуЈорк имаше 8-15 и од нигде никаде се појави Лин и од тогаш имаат 8-1 и тоа повеќето натпревари без Амаре и Мело главните играчи на тимот. Ама да кажеш дека дечкото нема врска а сите можни стручњаци во НБА го фалат или ти не ја разбираш кошарката или тресеш глупости трето нема.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Абе се слагам со тебе, ама работата е што сепак има и некој талент во него, не е само празен муабет. Сепак вака да изиграш 10тина утакмици не е мала работа. Играше добро против Далас, ланскиот шампион а и против Лејкерс. Сега ќе биде интересно Мело кога ќе се врати па може да падне малце( јас барем така очекувам).
А нормално дека парите се главна работа сепак и салата се пуни фул овие неколку утакмици. Ама со причина. Дечкото игра топ, само така нека продолжи.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Америка нема да е Америка, ако не исфилова нешто. Ваков момент му иди како кец на десетка.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Значи вака сеа Џордан беше и ќе остане број 1
ЊуЈорк имаше 8-15 и од нигде никаде се појави Лин и од тогаш имаат 8-1 и тоа повеќето натпревари без Амаре и Мело главните играчи на тимот. Ама да кажеш дека дечкото нема врска а сите можни стручњаци во НБА го фалат или ти не ја разбираш кошарката или тресеш глупости трето нема.
Ајде пошто ти ја разбираш потцртај ми кај кажав дека Лин нема врска. Се што кажав е дека направија ѕвезда од реално добар играч.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Детриот ги скинаа Селтикси, влегов у темава со намера да видам која песна ја постирал Марли... still nothing !? :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom