Незнам кај ќе бега...Џ.Р. Смит се запали.. Годинава Њу Јорк зимаат титула ако Ентони се вклопи со Лин и со Смит.
Друже, го споредуваат со Џордан зашто се пали народот и скока рејтингот на весниците, а со тоа и вредноста на компанијата. Што мислиш колку им се има зголемено вредноста само на NYK клубот? Парите се клучниот фактор тука, не некој си Лин.Па со право го споредуваат. На секоја паралела што ја прават има многу позитивни бројки Лин. Не викам дека ќе биде Џордан или Коби ама сега со право си ја заслужи славата. Од никаде искочи и од тогаш Њу Јорк е 8-1. Незнам што треба да направи поише во овие утакмици па за да добие респект од овие стручњаци.Единствен проблем се загубените топки ама со оглед на тоа колку го форсираше Д`антони не е ништо чудно.
Значи вака сеа Џордан беше и ќе остане број 1Друже, го споредуваат со Џордан зашто се пали народот и скока рејтингот на весниците, а со тоа и вредноста на компанијата. Што мислиш колку им се има зголемено вредноста само на NYK клубот? Парите се клучниот фактор тука, не некој си Лин.
Извини ама после 10 утакмици да избациш наслов на насловна дека Лин е следиот Џордан, треба да си неписмен. Али ете, интересно им е на народот. Што ке напишат тоа веруваат.
Види само каков highlights даваат од утакмиците. Едно обично куцање го крстиле „Lin's incredible dunk“. Муабетов што ми треба е „Немој да ме јебеш“.
Абе се слагам со тебе, ама работата е што сепак има и некој талент во него, не е само празен муабет. Сепак вака да изиграш 10тина утакмици не е мала работа. Играше добро против Далас, ланскиот шампион а и против Лејкерс. Сега ќе биде интересно Мело кога ќе се врати па може да падне малце( јас барем така очекувам).Друже, го споредуваат со Џордан зашто се пали народот и скока рејтингот на весниците, а со тоа и вредноста на компанијата. Што мислиш колку им се има зголемено вредноста само на NYK клубот? Парите се клучниот фактор тука, не некој си Лин.
Извини ама после 10 утакмици да избациш наслов на насловна дека Лин е следиот Џордан, треба да си неписмен. Али ете, интересно им е на народот. Што ке напишат тоа веруваат.
Види само каков highlights даваат од утакмиците. Едно обично куцање го крстиле „Lin's incredible dunk“. Муабетов што ми треба е „Немој да ме јебеш“.
Ајде пошто ти ја разбираш потцртај ми кај кажав дека Лин нема врска. Се што кажав е дека направија ѕвезда од реално добар играч.Значи вака сеа Џордан беше и ќе остане број 1
ЊуЈорк имаше 8-15 и од нигде никаде се појави Лин и од тогаш имаат 8-1 и тоа повеќето натпревари без Амаре и Мело главните играчи на тимот. Ама да кажеш дека дечкото нема врска а сите можни стручњаци во НБА го фалат или ти не ја разбираш кошарката или тресеш глупости трето нема.
Баш го видов прееска на 9гаг..