Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
која одбрана изиграа милвоки вечерва
haha chicago zasluzil da pobedi? so ti e na tebe be nemaa ni edno vodstvo cela utakmicaкаква утакмица дерек роуз од јунак до трагичар штета заслужи чикаго да победи
Па тшо ако не водеа се бореа цела утакмица и на крај сами се заебаа а земи го предвит тоа дека денг не играшеhaha chicago zasluzil da pobedi? so ti e na tebe be nemaa ni edno vodstvo cela utakmica
abe i miami imaa 5 pati vodstvo od 11-12 poeni pa 5 pati go prokockaaПа тшо ако не водеа се бореа цела утакмица и на крај сами се заебаа а земи го предвит тоа дека денг не играше
Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6
Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6
Да да, ми се допаѓа како размислуваш, те подджувам во ова мислење, публиката исто така мисли како нас Али се некако ми се чини дека нема некоја внатрешна хемија, само поради тоа што има сукоб и споротистваеност на авторитети, пред се зборам за Двејн и ЛеБрон, а Бош никој не го прашува Се надевам ме сфаќаш што сакам да кажам, кога викам хемија во секој случај мислам на хемија како што има тимот на Бостон, барем според мене и покрај тоа што се тапа сезонава, ми изгледаат дека имаат сосема ок односи и покрај тоа што пак има едно големо трио, или кватро во најмал случај.Леброн има 30 коша, Вејд 14 !
Вејд е фаулиран, иде на линија на слободни, публиката скандира МВП МВП МВП, мислим дека се знае чива куќа е тоа !