NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
која одбрана изиграа милвоки вечерва :cuc:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Дали некој гледа шо се случва Мајами-Чикаго? Роуз прво промашува 2 слободни за водство, после истото го прај Леброн...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.950
Поени од реакции
23.450
И роуз идиотот на крај место да му подаде на Бузер сам под кош шутира преку двајца играчи Флоутер, сисај ми куров глуп еден !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
каква утакмица :cuc:дерек роуз од јунак до трагичар штета заслужи чикаго да победи

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Rose chokes again, како лани во плејофот против мајами

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Добра утакмица. Кога ке се врати Денг ке биде уште подобра.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
haha chicago zasluzil da pobedi? so ti e na tebe be nemaa ni edno vodstvo cela utakmica
Па тшо ако не водеа се бореа цела утакмица и на крај сами се заебаа а земи го предвит тоа дека денг не играше

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Неможам да кажам кој заслужил да победи, али сигурно можам да потврдам дека Леброн во прва четвртина закуца, цепелин рипајќи цел човек. Каква будала ?!?!? :)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе :) Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6 :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.950
Поени од реакции
23.450
Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе :) Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6 :)

Леброн има 30 коша, Вејд 14 !

Вејд е фаулиран, иде на линија на слободни, публиката скандира МВП МВП МВП, мислим дека се знае чива куќа е тоа !
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 12:22 ---

И еден поздрав до _Ghost_

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Леброн има 30 коша, Вејд 14 !

Вејд е фаулиран, иде на линија на слободни, публиката скандира МВП МВП МВП, мислим дека се знае чива куќа е тоа !
Да да, ми се допаѓа како размислуваш, те подджувам во ова мислење, публиката исто така мисли како нас:) Али се некако ми се чини дека нема некоја внатрешна хемија, само поради тоа што има сукоб и споротистваеност на авторитети, пред се зборам за Двејн и ЛеБрон, а Бош никој не го прашува :) Се надевам ме сфаќаш што сакам да кажам, кога викам хемија во секој случај мислам на хемија како што има тимот на Бостон, барем според мене и покрај тоа што се тапа сезонава, ми изгледаат дека имаат сосема ок односи и покрај тоа што пак има едно големо трио, или кватро во најмал случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom