NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Реј Ален ладнокрвна егзекуција за 3 поени. Ги реши во последна четвртина секоја чест.

87-85 за Селтикс.

ТОА Е ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК ВО СЕЛТИКС, КОГА Е НАЈПОТРЕБНО ТОЈ ПРЕЗЕМА СЕ ВО НЕГОВИ РАЦЕ ! GGBC ! <3

alal da mu e toa e iskustvo mirna raka i hrabrost iako bese nepotrebna 3 za boston mislam deka golem rizik bese ne odigraa najdobro celo vreme niks vodea ama toa e toa CELTICS se najdobri koga e najpotrebno

--- надополнето ---

aj sega dajte lik pocna uste edna kosarka ja nema na niedna televizija davaat NHL site ESPN programi izleda ima nekoe derbi ja nema ni na C deprte ni na SKY Sports so e ova denes ne znam ni edna ne dava kosarka upm

aj sega dajte lik pocna uste edna kosarka ja nema na niedna televizija davaat NHL site ESPN programi izleda ima nekoe derbi ja nema ni na C deprte ni na SKY Sports so e ova denes ne znam ni edna ne dava kosarka upm
http://extremegoal.weebly.com/

Него глеа некој на сателитска? На кои канали даваат... неможам со овие стримоиве -.-

значи каков потенцијал има дечково Russell Westbrook

Сисај го Коби ! :icon_lol: Која зверотиња е овја Крис Пол мајко мајко !

Овие Денвер страшно почнаја, колку ми се свиѓа како игра тимов од кој замина КАрмело тоа е едно чудо. Баш би сакал да ги бапнат овие од Оклахома и после све е можно!

На исток од фаворитите само Орландо потфрли првата, другите излегоа. Ама на западот почнува интересното.:)

Амари шо му праеше на Гарнет, то чудо нешто :):), ко мало дете си го лажеше :):):). Туку, ако Билапс се повреди , наебале Њу Јорк. Ако не, ќе биди многу тесна серија од 7 натпревари :)

Оујее какви резултати мамата, ќе биде жустро до крај на плејоф

Ау ау ау ау шо се дешавало ноќеска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom