NBA Сезона 2010/2011

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не играат нешто добро Њу Јорк во последно време. Мислам дека Лејкерс ќе ги плесне вечер лесно. Едино што е back to back после тешка утакмица вчера на ЛА ама прилично сум сигурен дека е 2че :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.nba.com/jazz/news/021011_jerrysloanphiljohnson.html
ЏЕРИ СЛОУН еден од најдобрите тренери во историјата на кошарката после 23 години замина во пензија (ја напушти клупата на Јута:(:(:( ) Иако во својата 23 годишна кариера не успеа да освои нба прстен сепак бројките кажуваат колку беше тој успешен. ТИ БЛАГОДАРАМ НА СЕТО ТОА ШТО ГО СТОРИ ЗА НАС

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ах, јас ја уплаќам да губат и они тепат прв пат после 3 месеци... :(

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Мислам дека треба да се даде почит кон човекот кој одбележа две и пол декади од историјата на Јута.Џери Слоун е легенда и мене лично многу ќе ми недостига.Штета што не освои прстен а имаше услови за тоа.Сепак не зависеше се од него.Се прашуваа и други особи.На пример може за тоа да му се лути на Коби Брајант а пред се не Мајкл Џордан

Не ме бендиса периодот во кој се случи сето ова.Само месец дена одкога изби некое недоразбирање меѓу него и Дерон Вилијамс се случи ова.Може и да не е така но се остава впечаток дека Јута Џез не застана доволно зад името кое е синоним за Јута

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
џери е легенда...не верувам дека замина поради вилиамс, не мислам дека паднал на толку ниско ниво

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Вечер од 02:00 ќе има дуел меѓу Крис Пол и Дерик Роуз. Мора да се гледа. Само што најверојанто ќе има многу малку кошеви, овие две екипи играат одлична одбрана.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Вечер од 02:00 ќе има дуел меѓу Крис Пол и Дерик Роуз. Мора да се гледа. Само што најверојанто ќе има многу малку кошеви, овие две екипи играат одлична одбрана.
одново победа на чикаго :) роуз растура

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Шо му е на Крис ич не е агресивен а и овај Вест заебава последно

денес Бостон-Мајами финале пред финалето на истокот

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Бостон-Мајами :zlo: ќе биде јако.
Иначе на МТВ мислам дека ќе даваат Орландо-Лејкерс,значи ќе треба да се бара стримче за Бостон-Мајами.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Иначе на МТВ мислам дека ќе даваат Орландо-Лејкерс,значи ќе треба да се бара стримче за Бостон-Мајами.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Па за тие што следиме секоја вечер НБА и баратаме со стримовите не е проблем која ќе ја дават на ТВ.Оние кои чекаат на МТв нека му ја мислат.Иначе супер и распоредот одговара.Од 7 едната од 9 и 30 другата.И онака додека не заврши едната не почнува другата (ако пренесува иста програма ЕСПН ТНТ НБА) ...

Во ТД Гарден секогаш е тешко.Долго време чекаа тамошните фанови титула и се гладни за трофеи и публиката е како балкански настроена.За мене уживање е да гледам у таа сала кошарка заедно со салите на Њу Јорк и Феникс.Боите на теренот ми се компонирани за разлика од другите сали каде во очи бодат милион бои.Бостон е фаворит поради домашниот терен па и поради двете победи на стартот од сезона кои згора на тоа беа и убедливи.Од друга страна Џејмс и Вејд од секогаш давале добри партии во таа сала и се желни да докажат дека се спремни да се соочат со најголемиот противник сезонава.Сето тоа ветува спектакал

Орландо не ми се сигурни воопшо во последно време трапави ми се.Таква игра против Лејкерс не е дозволива од друга страна шанса да се почне серија на поебеди на најдобар начин.
Поздрав се читаме вечер

Kajgana Shop

На врв Bottom