Бостон-Мајами :zlo: ќе биде јако.
Иначе на МТВ мислам дека ќе даваат Орландо-Лејкерс,значи ќе треба да се бара стримче за Бостон-Мајами.
Па за тие што следиме секоја вечер НБА и баратаме со стримовите не е проблем која ќе ја дават на ТВ.Оние кои чекаат на МТв нека му ја мислат.Иначе супер и распоредот одговара.Од 7 едната од 9 и 30 другата.И онака додека не заврши едната не почнува другата (ако пренесува иста програма ЕСПН ТНТ НБА) ...
Во ТД Гарден секогаш е тешко.Долго време чекаа тамошните фанови титула и се гладни за трофеи и публиката е како балкански настроена.За мене уживање е да гледам у таа сала кошарка заедно со салите на Њу Јорк и Феникс.Боите на теренот ми се компонирани за разлика од другите сали каде во очи бодат милион бои.Бостон е фаворит поради домашниот терен па и поради двете победи на стартот од сезона кои згора на тоа беа и убедливи.Од друга страна Џејмс и Вејд од секогаш давале добри партии во таа сала и се желни да докажат дека се спремни да се соочат со најголемиот противник сезонава.Сето тоа ветува спектакал
Орландо не ми се сигурни воопшо во последно време трапави ми се.Таква игра против Лејкерс не е дозволива од друга страна шанса да се почне серија на поебеди на најдобар начин.
Поздрав се читаме вечер