Н
'Никола'
Гостин
Радо би, али очи ми капат. Ќе пишиш утре како било, заминувам во светот на бајките.:wink:Пишти си ја на стримче многу јака утакмица е... Водеа Мајами 24 разлика, што се деси не ми е јасно. 56-50 моментално
Радо би, али очи ми капат. Ќе пишиш утре како било, заминувам во светот на бајките.:wink:Пишти си ја на стримче многу јака утакмица е... Водеа Мајами 24 разлика, што се деси не ми е јасно. 56-50 моментално
Ехее утре сите ќе ги раскажам. Планирам да праам all nighter и така утре сум тек од 1 на фахРадо би, али очи ми капат. Ќе пишиш утре како било, заминувам во светот на бајките.:wink:
Пуштив последните 20 секунди само, од кога заврши мојава. Леле каква атмосфера имаа на крај.Лејкерс изгледа ќе го папаат од Кливленд, 9 разлика на 3 мин до крај
да, публиката цела 4 четвртина беше здивенаПуштив последните 20 секунди само, од кога заврши мојава. Леле каква атмосфера имаа на крај.![]()
kje go duvaat san antonio....pola im se starci!Денес Чикаго Булс-Сан Антонио,ќе биде јако![]()
Ајде на носење аватар еден месец дека Спарси ќе победат?kje go duvaat san antonio....pola im se starci!
Aјде, ако не прифати Јовановски ја прифаќам !Ајде на носење аватар еден месец дека Спарси ќе победат?