- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
јебига...
па наредната се игра недела спрема понеделник. и јас у вторник полагам али ќе ја гледам наредната
ЈЕT ги поремети од сите могучи страни.
Штета што во вторник полагам матура па не верувам дека ќе можам понеделникот да гледам . Битно малерот се разби по 2 пут.
понеделник на сабајле се игра , ако искомбинирам некако да си поспијам пред натпреварот ,можеби и јас ќе ја гледампа наредната се игра недела спрема понеделник. и јас у вторник полагам али ќе ја гледам наредната
Децааа, јас кога зборам - не ме слушате.Лебронтије Први некрунисани не дава повеќе од 30 коша во ова финале. 30 кошта се премија за него.
Плус, Далас се покажаа многу клач за разлика од Мајами кои се ефикасни како баба на очно.
da be kako prv pat da im e da napravat 15-5 RUN batka toa e iskustvo ne e sreka germanecot ne utinja slobodni ako ne si primetil i im igra sam na celo miami heatОвој како лупа на среќа Тери,Господ на помош нека ни е.Како е можно толку среќа да се имало на крајот.Мајами беше одличен овој натпревар,поготово во нападот,Вејд со оглед на паузата и повредата 10-ка,ЛЏ трипл-дабл нема што да се каже,Бош 15.Но ова што го погодија Далас на крајов е ненормална среќа.
Сепак,ранетиот лав е најопасен и јако се заебал оној што мисли дека ова бил максимумот на Вејд и Џејмс.
барем погодив дека ќе има трипл даблДецааа, јас кога зборам - не ме слушате.
Абе дечко со Грифин на слика, дека се 40ти поени на Лебронтије?
За споредба со тоа што го пишав неќна: 4th qtr scoring, THIS series: Dirk 52, LeBron 11 #maknba
CLUTCH!
i tery na krajot baska samo potvrdi deka nemaat sansi miami za se drugo DIRK bese tukada be kako prv pat da im e da napravat 15-5 RUN batka toa e iskustvo ne e sreka germanecot ne utinja slobodni ako ne si primetil i im igra sam na celo miami heat