NBA Сезона 2010/2011

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ебати утките овие мајами :sleep:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
е сеа ќе биде јако у мајами. сакам мајсторка да гледам :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
дикшејк :) реков јас треба уште 5-6 играчи да земат што ќе играат само за леброн

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116

ЈЕT ги поремети (ги е*а е пософистициран збор)од сите могучи страни.

Штета што во вторник полагам матура па не верувам дека ќе можам понеделникот да гледам . Битно малерот се разби по 2 пут.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

ЈЕT ги поремети од сите могучи страни.

Штета што во вторник полагам матура па не верувам дека ќе можам понеделникот да гледам . Битно малерот се разби по 2 пут.
па наредната се игра недела спрема понеделник. и јас у вторник полагам али ќе ја гледам наредната

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
па наредната се игра недела спрема понеделник. и јас у вторник полагам али ќе ја гледам наредната
понеделник на сабајле се игра :D , ако искомбинирам некако да си поспијам пред натпреварот ,можеби и јас ќе ја гледам :)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Лебронтије Први некрунисани не дава повеќе од 30 коша во ова финале. 30 кошта се премија за него.

Плус, Далас се покажаа многу клач за разлика од Мајами кои се ефикасни како баба на очно.
Децааа, јас кога зборам - не ме слушате.

Абе дечко со Грифин на слика, дека се 40ти поени на Лебронтије?

За споредба со тоа што го пишав неќна: 4th qtr scoring, THIS series: Dirk 52, LeBron 11 #maknba

CLUTCH!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Овој како лупа на среќа Тери,Господ на помош нека ни е.Како е можно толку среќа да се имало на крајот.Мајами беше одличен овој натпревар,поготово во нападот,Вејд со оглед на паузата и повредата 10-ка,ЛЏ трипл-дабл нема што да се каже,Бош 15.Но ова што го погодија Далас на крајов е ненормална среќа.
Сепак,ранетиот лав е најопасен и јако се заебал оној што мисли дека ова бил максимумот на Вејд и Џејмс.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ранетиот лав е најопасен, е најглупа фраза што ја имам слушнато во последно време!

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Овој како лупа на среќа Тери,Господ на помош нека ни е.Како е можно толку среќа да се имало на крајот.Мајами беше одличен овој натпревар,поготово во нападот,Вејд со оглед на паузата и повредата 10-ка,ЛЏ трипл-дабл нема што да се каже,Бош 15.Но ова што го погодија Далас на крајов е ненормална среќа.
Сепак,ранетиот лав е најопасен и јако се заебал оној што мисли дека ова бил максимумот на Вејд и Џејмс.
da be kako prv pat da im e da napravat 15-5 RUN batka toa e iskustvo ne e sreka germanecot ne utinja slobodni ako ne si primetil i im igra sam na celo miami heat

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Децааа, јас кога зборам - не ме слушате.

Абе дечко со Грифин на слика, дека се 40ти поени на Лебронтије?

За споредба со тоа што го пишав неќна: 4th qtr scoring, THIS series: Dirk 52, LeBron 11 #maknba

CLUTCH!
барем погодив дека ќе има трипл дабл :oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom