NBA Сезона 2010/2011

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
И како што се очекуваше, Булси ги убија синоќа Хокси. Роуз како и обично несопирлив и исто добра игра имаше Бузер одлично му одеше шутот и голема разиграност и тимска работа имаа Булси, сега останува да видиме што ќе биде со мајсторката вечерва и да гледаме интересни утакмички.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
И како што се очекуваше, Булси ги убија синоќа Хокси. Роуз како и обично несопирлив и исто добра игра имаше Бузер одлично му одеше шутот и голема разиграност и тимска работа имаа Булси, сега останува да видиме што ќе биде со мајсторката вечерва и да гледаме интересни утакмички.
????

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
:helou:

Ќе ја дават денес Оклахома или само Мајами ќе ја дават? Или двете :D ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Вечерва двете утакмици ке бидат добри. Прво загревање со Дурант и екипа, а после следи големото шоу, Биковите против DWade и LeBitch.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ќе ја има Чикаго - Мајами на некоја од телевизиите? :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајде уште 20ина минути и зафаќа решавачката утакмица меѓу OKC & Grizzz. Искрено мислам дека Тандерс ќе минат али како и да е мислам дека ќе биде неизвесно до самиот крај.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Edna utakmica,2,ne e forma,momentalno e toa,nisto strasno :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Си го поправи промашокот сега за сега Кеј Ди што го направи, Рендолф одлично чуван и засега тешко им иде поентирањето на Мемфис. Али да не заборавиме дека НБА е тоа се е можно.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе ДУРАНТ гази а ?Или не е у форма ?

Kajgana Shop

На врв Bottom