NBA Сезона 2010/2011

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
^ bullshit... Грифин го нема во третата петорка, а Вестбрук е пред Пол во втората. И ЛОЛ Коби пак пред Вејд

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
I mene mi e cudno sto Kobi e vo prva petorka,Wade mnogu poveke go zasluzi toa mesto godinava!

Ke ima vecer na tv Memfis-Oklahoma?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
нема што да те чуди, 95% од тренерите доколку им е понудено да го имат вејд или коби во екипата, би го избрале вториот ; )

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Ако гледа некој еве стрим... ако најде некој поубав уште поубаво... нека постира :)
Него германцине даваат фри да се гледа преку лига пас али кај да им најдам германска ип адреса :)

Ах да и ги мразам американциве што у реклами идат реклами за јадења :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако гледа некој еве стрим... ако најде некој поубав уште поубаво... нека постира :)
Него германцине даваат фри да се гледа преку лига пас али кај да им најдам германска ип адреса :)

Ах да и ги мразам американциве што у реклами идат реклами за јадења :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
со тимска игра повторно можиме да го потопиме мајами само напред:pehar:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Менфис од -10 на полувреме ,влегува со +4 во последната четвртина.Интересна ќе е до крај,мора да се догледа..:))
пс:Дурант катастрофа е,да видиме дали ќе смени нешто на крајот..:))

--- надополнето ---

End 95-83. :))
51-29 во второ полувреме :)))

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Durant 11 poena samo,ete zasto izgubile Thunders,sepak mislam deka ke pobedat vo majstorkata!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Значи во полуфиналињава има од сите резултати
Далас - Лејкерс 4-0
Мајами - Бостон 4-1
Чикаго - Атланта 4-2
Мемфис - Оклахома....ќе биде 4-3 за некого :)

M

Mario Gómez

Гостин
Дај овие мемфис нека завршат побргу ми се гледа баскет асален, Далас мора да игра финале оти само они имаат каква таква шанса да ги тепаат Мајами.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Кој кур му е на овие од телевизиите незнам.. 1 утакмица неделно даваат. А за митинзи и за партии по цели денови.
Утре ќе ја даваат Мемфис-Оклахома на МТВ1 ? СпортКлуб ??
:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Кој кур му е на овие од телевизиите незнам.. 1 утакмица неделно даваат. А за митинзи и за партии по цели денови.
Утре ќе ја даваат Мемфис-Оклахома на МТВ1 ? СпортКлуб ??
:smir:

До големото финале пакетот им е 12 утакмице, 2 или 3 до сега колку даваа, ги чуваат за конферециските финалиња, така рече коментаторот пред некој ден !

Иначе вчера како изиграле Мемфис у второ невероватно нешто, не изиграл слабо Дурант туку Тони мадафакинг Ален му ја изеде душата !! Да го зачуваше Бостон типов сега ќе го гледавме ЛБЏ како плаче на слике !!!

Страшно добар дефанзивец, плус Шејн Батие ако го додадемо одлични се дефанзивно Мемфис, Зек Рендолф се здиве и незнам до кај е повредата на Руди Геј, дали би игал ако се пласираат понатамо ??

Одличен тим, одличен !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom