Навивање за повеќе од еден клуб

• Креатор на темата Креатор на темата I.N.S.I.D.E.R
  • Време на започнување Време на започнување

I.N.S.I.D.E.R

FORZA JUVE & GGMU
Член од
17 јануари 2013
Мислења
45
Поени од реакции
73
Низ форумов не пронајдов нешто слично па затоа и отворив ваква тема.Па,какво е вашето мислење на оваа тема.Јас,на пример навивам за Јувентус и Арсенал и некако тие два тима да ги двојам,што мислите вие? :)

Јас не го подржвам лично, разбирам да ти е симпатичен некој клуб онака ама јас лично сакам само еден клуб едноставно немам место за др.

Најнормална работа е тоа, јас навивам за Ајакс и Партизан.Арсенал ми се симпатични, а за Фулам сум пошто ми се комшии. :D

Барса и Ливерпул.

Преку ноќ менувате клубови :icon_lol:
Вчера идам да купам шал од Милан и еден бараше да си купи од Манчестер и продавачката му вика немаме моментално он вика епа дај ми од Барселона таков гледам дека имате. :icon_mrgr:
Јас навивам за сите екипи само кога ги имам на ливче :свиркам: ама само еден си сакам и не го менувам и во Ц1 да играат и 30 години титула да нема земено. :icon_mrgr:

како голем фан на фудбалската игра,не можев а да не ги пратам сите поважни лиги и натпреварувања во љубовта на мојот живот........така од секоја појака лига симпатизирав/ам поедина екипа(Јувентус,Барселона,Баерн М,Њукасл).....арно ама светот на фудбалот се смена,повеќе не се игра за трофеи и престиж,ами колку газдите на клубовите ќе пикнат приходи во својот џеб.....

Барселона може комотно да се издвои од другите екипи,пошто таа се смета за гордост на Каталонија,со посебен статус на спортски клуб........Барселона не е само обичен спортски клуб,ами функционира како посебна држава

Јувентус го засакав како една од подобрите италијански екипи,тогаш Милан и Јувентус се менуваа во освојувањето на Калчото,а мене посебно ми оставија впечаток Виали,Раванели,Перуци,Ди Ливио,Дешамп

за Баерн нема што многу да се прикажува,отсекогаш го имал кремот на германски таленти и играчи,во свое време играчи како Матеус,Клинсман,Мехмет Шол и останатите не можеа а да те остават рамнодушен

во тоа време Англија беше можеби последна од појаките европски лиги,отепана поради многугодишната казна за настап на нејзините клубови во европските лиги заради инцидентите предизвикани од англиските хулигани во кои често имаше тешко повредени,па дури и жртви.....чест имав да го гледам Давид Жинола - оттука и јас за Њукасл

Го сакам Челзи
Симпатичен ми е Баерн Минхен
Го сакам и навивам само за Напредок.

Не гледам ништо лошо ако си имаш во повеке лиги по еден клуб за кој што навиваш.
На пример во Сериа А за Јуве,во Премиер лига за Ливерпул :)
Но сепак само еден тим ми е во срце а тоа МЗТ.
На Јуве и Ливерпул сум љубител а на МЗТ фанатик.

И што кога ќе ви се сретнат двата тима?
Нека победи подобриот :)

И што кога ќе ви се сретнат двата тима?

Ваљда до времето им е ако е сончево се за едниот а ако е облачно за другиот. :icon_mrgr:

Ова најчесто го среќавам кај децана од 10 години кога ќе ги прашам за кого навиваш они ќе ми одговорат:

"Паа од Англија за Манчестер и Челзи од Германија Баерн Минхен од Италија Интер,потоа од Шпанија Барса од Србија Партизан и Вардар од кај нас " :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom