Навивање за повеќе од еден клуб

• Креатор на темата Креатор на темата I.N.S.I.D.E.R
  • Време на започнување Време на започнување
И физиката, ако сакате да се вратиме во времето. :icon_lol:
Битно се разбравме, тоа што прекршивме некоj закон на физиката во меѓувреме е од наjмала важност :P

Можам да навивам само за еден тим а тоа е Лацио(Веќе 14-15 год.) и никој друг дур сум жив, а тоа дека не е логично да навивам за тим што секоја недела можам да го гледам само на телевизија е чиста глупост и може да го каже само оној кој не знае што значи да навиваш за својот тим од срце. На крај па и и ти не го бираш тимот за кој навиваш тој те бира тебе.

Баерн Минхен од далечната 99та година од финалето, кога да не имаа толку среќа една екипа од Манчестер немаше да се дигне толку галама околу нив и требаше да поминат години и години за да некоја екипа од англија зеде ЛШ :icon_lol:

За друг не навивам , Јуве онака ми се симпатична екипа уште од времето коа играше Зидан и нарамно будесфан кој ги подржува сите други екипи од Бундес у европа што играт. Освен Шалке и оние Штутгард незнам зашто ама неможем да ги смислим .

I naramno uste eden tim za koj navivam e PSZ od vtoro oddelenie :vozbud:

И Акси имајте го во предвид, тој за 5 екипи навива. Барем јас за толку сум запознаен.

Навивам за Милан, симпатии имам од секоја лига по една но никогаш не се од фаворитите, на пример од Англија сум за Тотенхем (уште од кога Кембел педерот избега ко пичка) во Шпанија сум за Атлетико Мадрид( го направив Торес човек), од Франција бев за ПСЖ па откако Геонардо отиде таму некако ми спласнаа симпатиите, сега со Ибра и Силва ми се порамнија работите.

Од македонско сум за Тетекс, “балканско’’ за Хајдук.

пс. имам 25 години, моментално студент, млад потентен и добар по душа.

Според мене нормална работа е секој да си има симпатични тимови од други лиги. Пример мене Тотенхем од Англија, Наполи од Италија уште кога беа во втора лига. Пред тоа имав големи симпатии за Рома, кога играа Тоти, Монтела, Касано, Батистута, Кафу, Панучи, Емерсон...страшно добра екипа.
Дортмунд уште од времето на Колер и Росицки. Имам и дрес од Колер од сезона 2002/2003. Од останативе нормално е за Марибор да навивам :)

Челзи
Црвена Звезда
Сантош
Охрид 2004

Јас душа и срце давам за Јуве .. Само за него се радувам, се нервирам, се напињам, замарам луѓе и што ли уште не :icon_lol: А онака симпатии имам онака за МЗТ (бидејќи играв во помладокот), ракомет си ги пратам и Металург и Вардар, Атлетико Мадрид онака ги симпатишам (ама нормално не се замарам многу со нив), едно време Вест Хем го пратев (ради филмот со хулиганите), а од македонско првенство за Маџари Солидарност онака идев на утакмици кога беа прва лига и тоа ..

Навивам за Баерн, а имам симпатии за Инголштад, МК Донс и Про Патриа.

Навивам за Баерн, а имам симпатии за Инголштад, МК Донс и Про Патриа.
Моментално и јас навивам за нив. Доколку искочи 2 и 3+ ќе се јаде од 7ца, ако не одма легињање додек не ми се ептен пријаде.

Додека пишувам 1:1 :facepalm:

navivam za liverpul ali imam simpatii prema celzi,siti, totenhem i drugite ekipi od pl koga igraat protiv gejcester.

На прво место Ливерпул, на второ Баерн. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom