Навивање за повеќе од еден клуб

• Креатор на темата Креатор на темата I.N.S.I.D.E.R
  • Време на започнување Време на започнување
еее го акна Баџо горе лево преку гол... со крст обетката...

Јас за сите навивам и секој ден дроп сум.. Се отепавме од титули славење..

Омилен тим ми е Интер, секогаш ми бил и секогаш ќе биде. А интересни тимови ми се Атлетик Билбао и Вердер Бремен :)

Отсекогаш сум бил за овие два тима,неможам да ги делам...едноставно исти ми се :)

Низ форумов не пронајдов нешто слично па затоа и отворив ваква тема.Па,какво е вашето мислење на оваа тема.Јас,на пример навивам за Јувентус и Арсенал и некако тие два тима да ги двојам,што мислите вие? :)

Па ако навиваш за Јувентус и Арсенал, што к.р си ставил слика од Јунајтед? :гик:

Иам едн тим што ми лега на срце јоште од кд сам почнаја да глеам фузбал уопште, од кд сам ги сретнаја Бекама,Кантона и остали ѓаволчиња на Сер Фергита
Јунајтед ис д тим : )
А иам симпатие спрема Борусију Дортмунд и Фејнорд

Глеам тема е само за фудбал али ја да си кажу дека у кошарку навивам за мое Куманоо, а од еНБеАши навивам за Бруклин

Навивам страствено со сето срце за Реал Мадрид, а симпатизирам Бока Јуниорс, Ајнтрахт Франкфурт и Миллонариос.

Иам едн тим што ми лега на срце јоште од кд сам почнаја да глеам фузбал уопште, од кд сам ги сретнаја Бекама,Кантона и остали ѓаволчиња на Сер Фергита
Јунајтед ис д тим : )
А иам симпатие спрема Борусију Дортмунд и Фејнорд

Глеам тема е само за фудбал али ја да си кажу дека у кошарку навивам за мое Куманоо, а од еНБеАши навивам за Бруклин
Ke се самоцитирам за да се самопофали : ) Купија сам си пепељаре сс мои најомилени фудбалски тимови
photo0491.jpg photo0492.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom