Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vinozito bratstvo zaedno 55 dusi,najgolemo dostignuvanje za dvete grupi vo ponova istorija ...Ne be 20, jas tuka 14 izbrojv Прегледај го приврзокот 392663
barem ima bratstvo, vas so vojvodi slabo ve gledame.Vinozito bratstvo zaedno 55 dusi,najgolemo dostignuvanje za dvete grupi vo ponova istorija ...
Какви дебили сте значи посебно ова стоката бигмек, искомплексиран што очигледно живее во тежок очај.
Многу подобро место би бил форумов да нема ликови како него, човек од такви како нив неможе да влезе ни во една дискусија ниту па да размени некое мислење. Мизерија тешка сте, со почит за неколку личности од комити што знаат добро да комуницираат и разменуваат мислења, али на вакви стоки како овој треба дефинитивно да му се забрани телефон да користи а не по форуми да пишува.
Ne be 20, jas tuka 14 izbrojv Прегледај го приврзокот 392663
Кире бате ти изгледа немаш живот сигурно немаш жена деца или си уште у пубертет и замараш не со твојте бедни работи тука на форумот...Ако може во иднина да ја избегнуваш темата и да не спасеш од твојте моно дебатиМи даваш слика од најблиското ваше гостување и плус заедно со Лозари ..
По што се правиш паметен еве ви слики од Струмица и Македонска Каменица па сега број колку души сте , 20Прегледај го приврзокот 392666Прегледај го приврзокот 392667
Исти гомна се сите не ги делам ни овој ни оној, тој што смета смета.А што ке кажеш за спасителот македонец и ист бојс ?
Чисто онака
Ova sam si se pofali od drugiot accountСпасителот се гледа дека е добро едуциран навивач
Во кое својство пишуваш ти ?Lozari pak bez gostuvanje, Komiti so brojka od 50-tina luge vo Shtip, kade se istite luge sto bea okolu 200 vo Kavadarci? Shverceri so brojka 120-150 luge max vo derbi za titulata protiv Struga(ima uste mnogu za igranje, daleku deka e reseno, ama igraat protiv sampionot, a i samite se edni od favoritite za titulata, ocekuvav poveke)...mnogu slab navivacki vikend
Ееее како беше она на лозари "Кој високо лета, ниско паѓа..."
Ве немаше за живи па пркнавте 2 години па не можеше да ве слуша чоек за сега од 800.000 град, група и клуб со традиција, (+клуб на сиот народ) да одите 40 души на гостување оддалечено 20 мин од Ск.
Ние можи не сме многу на фудбал ( иако 10 пати помал град, и пак фамозните комити се 30 души плус од нас и треба да ги слушаме дека се пренајдобри во свето)
ама имаме изданија на ракомет со редовна бројка од 200 до 400 луѓе, и пак се изнаслушавме глупости за нас, на почеток ме нервираја после станаја смешни...
Сеа шо прајме? Не врват поќе извртени приказни.
Дај боже ова да ви е само краток лош период не сме ние искомплексирани па да се ситиме, баш вие се покажавте во такво светло.
И ум во глата друг пат, пазете шо зборате, не носат 1-2 ластовички пролет.
Izgubi se mozes da kazes doma na nekoj, a ne mene tuka poserko nieden. Davam svoj komentar za site navivacki grupi deka sepak e JAVEN FORUM, nitu provociram so nesto, nitu sum vlegol u konflikt so nekoj, a vakvi palacista ko tebe, shto nemaat 2 grama um ja razvodenuvaat cela diskusija. Mrsul.Во кое својство пишуваш ти ?
Како сегашен активен член на некоја навивачка група или ?
Ајде прикажи ја твојата активност и придонес за некоја група, град, клуб.
Некој денес патувал со свое возило и навивал за својот клуб за ти тука да даваш отцени ? Ајде изгуби се од тула и кажи им на останативе дека си шипоња пошто има некој што знае ајде гитла.
Izgubi se mozes da kazes doma na nekoj, a ne mene tuka poserko nieden. Davam svoj komentar za site navivacki grupi deka sepak e JAVEN FORUM, nitu provociram so nesto, nitu sum vlegol u konflikt so nekoj, a vakvi palacista ko tebe, shto nemaat 2 grama um ja razvodenuvaat cela diskusija. Mrsul.