- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.166
- Поени од реакции
- 7.268
Pa da gledas rabotnicki tikves 45min i ti bi visel ne samo na forum i na nesto drugoСигурно и ти си дел од тие што чекале дома штом вака висиш на форумов![]()
Pa da gledas rabotnicki tikves 45min i ti bi visel ne samo na forum i na nesto drugoСигурно и ти си дел од тие што чекале дома штом вака висиш на форумов![]()
Зошто би го гледал работнички или тиквеш кога твојот клуб игра у исто време на иста ден? Или разочаран си више од резултатите и тешко ти е да ги гледаш? На гостување не одиш?Pa da gledas rabotnicki tikves 45min i ti bi visel ne samo na forum i na nesto drugo
Od privatni raboti ne bev vo moznost da odam na gostuvanje vo Stip.Ova e prva utakmica na Vardar koja ja imam propusteno sezonava i onaa so Besa vo kupot.Зошто би го гледал работнички или тиквеш кога твојот клуб игра у исто време на иста ден? Или разочаран си више од резултатите и тешко ти е да ги гледаш? На гостување не одиш?
Требаше у старт да пишеш дека имате бројка од 200 до 400 луѓе за да сфатам дека постов е крајно несериозен.Ееее како беше она на лозари "Кој високо лета, ниско паѓа..."
Ве немаше за живи па пркнавте 2 години па не можеше да ве слуша чоек за сега од 800.000 град, група и клуб со традиција, (+клуб на сиот народ) да одите 40 души на гостување оддалечено 20 мин од Ск.
Ние можи не сме многу на фудбал ( иако 10 пати помал град, и пак фамозните комити се 30 души плус од нас и треба да ги слушаме дека се пренајдобри во свето)
ама имаме изданија на ракомет со редовна бројка од 200 до 400 луѓе, и пак се изнаслушавме глупости за нас, на почеток ме нервираја после станаја смешни...
Сеа шо прајме? Не врват поќе извртени приказни.
Дај боже ова да ви е само краток лош период не сме ние искомплексирани па да се ситиме, баш вие се покажавте во такво светло.
И ум во глата друг пат, пазете шо зборате, не носат 1-2 ластовички пролет.
МЕНТАЛИТЕТ !HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHQHAHAHAHAHHAHHAAAAAAAAAAAQ
Прегледај го приврзокот 392654
Vinozito bratstvo zaedno 55 dusi,najgolemo dostignuvanje za dvete grupi vo ponova istorija ...Ne be 20, jas tuka 14 izbrojv Прегледај го приврзокот 392663
barem ima bratstvo, vas so vojvodi slabo ve gledame.Vinozito bratstvo zaedno 55 dusi,najgolemo dostignuvanje za dvete grupi vo ponova istorija ...
А што ке кажеш за спасителот македонец и ист бојс ?Какви дебили сте значи посебно ова стоката бигмек, искомплексиран што очигледно живее во тежок очај.
Многу подобро место би бил форумов да нема ликови како него, човек од такви како нив неможе да влезе ни во една дискусија ниту па да размени некое мислење. Мизерија тешка сте, со почит за неколку личности од комити што знаат добро да комуницираат и разменуваат мислења, али на вакви стоки како овој треба дефинитивно да му се забрани телефон да користи а не по форуми да пишува.
Ми даваш слика од најблиското ваше гостување и плус заедно со Лозари ..Ne be 20, jas tuka 14 izbrojv Прегледај го приврзокот 392663
Кире бате ти изгледа немаш живот сигурно немаш жена деца или си уште у пубертет и замараш не со твојте бедни работи тука на форумот...Ако може во иднина да ја избегнуваш темата и да не спасеш од твојте моно дебатиМи даваш слика од најблиското ваше гостување и плус заедно со Лозари ..
По што се правиш паметен еве ви слики од Струмица и Македонска Каменица па сега број колку души сте , 20Прегледај го приврзокот 392666Прегледај го приврзокот 392667