Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Taa pesna ne se ispea nitu sum slusnal da a peat nekogas

Dosta se macete so ocajni izgovori da ja opravdate smesnata brojka kaj rival na vasite t.n “brakja”
Слаба бројка на Чкембари денес, со оглед дека играат против најголемите ривали на нивните браќа, доста слабо.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHQHAHAHAHAHHAHHAAAAAAAAAAAQ
E00D5948-6C83-4988-AB26-9A76177D92BA.jpeg

,,Слаба,, бројка од 60 души на ЗАБРАНЕТО гостување. Ако не се лажам трето забрането гостување со коли на комити сезонава. Кога некои други се откажуваат, ние одиме до крај со Вардар. На сопствен трошок без дозвола без ништо, со буџет во целост фокусиран кон клубот.

,,Слаба,, бројка од 60 души на ЗАБРАНЕТО гостување. Ако не се лажам трето забрането гостување со коли на комити сезонава. Кога некои други се откажуваат, ние одиме до крај со Вардар. На сопствен трошок без дозвола без ништо, со буџет во целост фокусиран кон клубот.
забрането а сте на трибина какоооо?

Izvadi slika od koga se preselivte na novata tribina so pogolema brojka.
Ima del sto domakinski gi cekaa lozari ama pak ne dojdoa,ajde za brzo pak ke im se peepe" domakine dobri gosti ti dojdoa"
Сигурно и ти си дел од тие што чекале дома штом вака висиш на форумов:)

Ееее како беше она на лозари "Кој високо лета, ниско паѓа..."
Ве немаше за живи па пркнавте 2 години па не можеше да ве слуша чоек за сега од 800.000 град, група и клуб со традиција, (+клуб на сиот народ) да одите 40 души на гостување оддалечено 20 мин од Ск.
Ние можи не сме многу на фудбал ( иако 10 пати помал град, и пак фамозните комити се 30 души плус од нас и треба да ги слушаме дека се пренајдобри во свето)
ама имаме изданија на ракомет со редовна бројка од 200 до 400 луѓе, и пак се изнаслушавме глупости за нас, на почеток ме нервираја после станаја смешни...
Сеа шо прајме? Не врват поќе извртени приказни.
Дај боже ова да ви е само краток лош период не сме ние искомплексирани па да се ситиме, баш вие се покажавте во такво светло.
И ум во глата друг пат, пазете шо зборате, не носат 1-2 ластовички пролет.

Pa da gledas rabotnicki tikves 45min i ti bi visel ne samo na forum i na nesto drugo
Зошто би го гледал работнички или тиквеш кога твојот клуб игра у исто време на иста ден? Или разочаран си више од резултатите и тешко ти е да ги гледаш? На гостување не одиш?

Зошто би го гледал работнички или тиквеш кога твојот клуб игра у исто време на иста ден? Или разочаран си више од резултатите и тешко ти е да ги гледаш? На гостување не одиш?
Od privatni raboti ne bev vo moznost da odam na gostuvanje vo Stip.Ova e prva utakmica na Vardar koja ja imam propusteno sezonava i onaa so Besa vo kupot.

Ееее како беше она на лозари "Кој високо лета, ниско паѓа..."
Ве немаше за живи па пркнавте 2 години па не можеше да ве слуша чоек за сега од 800.000 град, група и клуб со традиција, (+клуб на сиот народ) да одите 40 души на гостување оддалечено 20 мин од Ск.
Ние можи не сме многу на фудбал ( иако 10 пати помал град, и пак фамозните комити се 30 души плус од нас и треба да ги слушаме дека се пренајдобри во свето)
ама имаме изданија на ракомет со редовна бројка од 200 до 400 луѓе, и пак се изнаслушавме глупости за нас, на почеток ме нервираја после станаја смешни...
Сеа шо прајме? Не врват поќе извртени приказни.
Дај боже ова да ви е само краток лош период не сме ние искомплексирани па да се ситиме, баш вие се покажавте во такво светло.
И ум во глата друг пат, пазете шо зборате, не носат 1-2 ластовички пролет.
Требаше у старт да пишеш дека имате бројка од 200 до 400 луѓе за да сфатам дека постов е крајно несериозен.

Комити и на забрането гостување и со коли пак одат повеќе бројка од другиве на нормално гостување , а оној горе лаже дека Скопје-Штип е 20 минути по што никогаш не бил ,околу саат време е пат за твое инфо , замисли Чкембари зборат за бројка каде на гости освен со Вардар одат по 20 души , а на домашен се 45 со се редари ..

За Лозари веќе излишана е дискусијата , за мене веќе не постојат после упадот на Комити а немаат ни едно гостување надвор од Скопје ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom