Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 април 2022
Мислења
23
Поени од реакции
83
А што ке кажеш за спасителот македонец и ист бојс ?
Чисто онака
Исти гомна се сите не ги делам ни овој ни оној, тој што смета смета.
Спасителот се гледа дека е добро едуциран навивач али се тоа паѓа во вода кога почнуваш да се мериш со личности како бигмек.
За другите двајца да не коментирам сите добро гледаме на кое ниво му е нивната комуникација.
Пак ке кажам додека такви личности преовладуваат овде нема никогаш да се управе суштината на ова тема.

Член од
12 март 2022
Мислења
147
Поени од реакции
1.156
Според мене добро одработено гостување, иако немаше официјална забрана, не се знаеше дали ќе имаме влез на стадион, ама претпоставувам за мир у куќа ни дозволија пристап.

Повеќе од 10 коли без никаква полициска придружба, со мини кортео до стадион.

Голем поздрав до браќата од Штип што ни се предружија на собирот, и цела утакмица без исклучок се навиваше само за Вардар!

Поздрав од трибината кај што беа каменковците.

Attachments

Член од
22 февруари 2022
Мислења
316
Поени од реакции
1.814
Lozari pak bez gostuvanje, Komiti so brojka od 50-tina luge vo Shtip, kade se istite luge sto bea okolu 200 vo Kavadarci? Shverceri so brojka 120-150 luge max vo derbi za titulata protiv Struga(ima uste mnogu za igranje, daleku deka e reseno, ama igraat protiv sampionot, a i samite se edni od favoritite za titulata, ocekuvav poveke)...mnogu slab navivacki vikend
Во кое својство пишуваш ти ?
Како сегашен активен член на некоја навивачка група или ?
Ајде прикажи ја твојата активност и придонес за некоја група, град, клуб.
Некој денес патувал со свое возило и навивал за својот клуб за ти тука да даваш отцени ? Ајде изгуби се од тула и кажи им на останативе дека си шипоња пошто има некој што знае ајде гитла.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Ееее како беше она на лозари "Кој високо лета, ниско паѓа..."
Ве немаше за живи па пркнавте 2 години па не можеше да ве слуша чоек за сега од 800.000 град, група и клуб со традиција, (+клуб на сиот народ) да одите 40 души на гостување оддалечено 20 мин од Ск.
Ние можи не сме многу на фудбал ( иако 10 пати помал град, и пак фамозните комити се 30 души плус од нас и треба да ги слушаме дека се пренајдобри во свето)
ама имаме изданија на ракомет со редовна бројка од 200 до 400 луѓе, и пак се изнаслушавме глупости за нас, на почеток ме нервираја после станаја смешни...
Сеа шо прајме? Не врват поќе извртени приказни.
Дај боже ова да ви е само краток лош период не сме ние искомплексирани па да се ситиме, баш вие се покажавте во такво светло.
И ум во глата друг пат, пазете шо зборате, не носат 1-2 ластовички пролет.
0 IMG_2080.jpeg

Треба да кажете браво за гостувањето и Покрај забраната.
И ти, и cozenca I 110% Makedonec
ДУРИ и глупо е да коментирате , ако не кажете браво.

Член од
22 мај 2023
Мислења
71
Поени од реакции
129
Во кое својство пишуваш ти ?
Како сегашен активен член на некоја навивачка група или ?
Ајде прикажи ја твојата активност и придонес за некоја група, град, клуб.
Некој денес патувал со свое возило и навивал за својот клуб за ти тука да даваш отцени ? Ајде изгуби се од тула и кажи им на останативе дека си шипоња пошто има некој што знае ајде гитла.
Izgubi se mozes da kazes doma na nekoj, a ne mene tuka poserko nieden. Davam svoj komentar za site navivacki grupi deka sepak e JAVEN FORUM, nitu provociram so nesto, nitu sum vlegol u konflikt so nekoj, a vakvi palacista ko tebe, shto nemaat 2 grama um ja razvodenuvaat cela diskusija. Mrsul.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Izgubi se mozes da kazes doma na nekoj, a ne mene tuka poserko nieden. Davam svoj komentar za site navivacki grupi deka sepak e JAVEN FORUM, nitu provociram so nesto, nitu sum vlegol u konflikt so nekoj, a vakvi palacista ko tebe, shto nemaat 2 grama um ja razvodenuvaat cela diskusija. Mrsul.
Ок , ајде сега назад на темата .
Комити гостуваа и покрај забраната.
коментар некој за тоа професоре ?
Мислам дека пред да критикуваш треба да ги знаеш околностите . IMG_2080.jpeg

Член од
22 мај 2023
Мислења
71
Поени од реакции
129
Ок , ајде сега назад на темата .
Комити гостуваа и покрај забраната.
коментар некој за тоа професоре ?
Мислам дека пред да критикуваш треба да ги знаеш околностите .Прегледај го приврзокот 392700
Sto ste tolku butthurt ne mi e jasno be ucheniche. Dadov moe mislenje i za Lozari, i za Sverceri, samo vie se trigernuvate na sekoe. Kako sto imam info, za Kavadarci do posledno ne se znaese dali ke bide dozvoleno gostuvanje ili nema da bide dozvoleno, otidovte 250 luge. Kako sto se smeete na Ckembosi, ista prikazna ste i vie. Zosto na oficijalniot profil na KOMITI na Facebook, e najaven Komitski karavan vo nedela, koj zapocnuva pred prostoriite na grad Skopje? Zosto ne napisavte zabraneto e gostuvanje, ke probame da otideme nekako?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
Ako ovde ima 60 dusi znaci jas samio sum 10 dusi
На сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.

Член од
10 август 2023
Мислења
77
Поени од реакции
154
Па ослаби малку бе, не е убаво да личиш и да тежиш како за 10.
Za tebe sum brad pitt.kokoska edna
Автоматски споено мислење:

На сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.
Pa za vas sme 1 Ckembar za 10 spioni

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom