- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У џандарскиот извештај пишува дека уште тројица биле со него, избоден е во Чаир веројатно кога беше каменувањето.Некој да каже причина за бодењето на бугарот? Дали продбал да се спротиставе па го јадел?
Сега ќе ве поздрават Бугарите и тоа преку македонска полиција и суд да пече повеќе.Ne ja zemame deka koga praime incidenti, izbodenje so nozi, vie ke vikate eve sakat da ja pravat losha vreva i za nas makedoncite
Da znaat i tie deka albanecot ti dava dobar kjutek kade da odis hahahahah
pozdravvvv do site![]()
Колку пати оделе врска неам.Колку пати дојдоа михајловистички здруженија со нивни обележја и знамиња во Смилево? Никаква реакција...
Сега ќе ве поздрават Бугарите и тоа преку македонска полиција и суд да пече повеќе.
Dzabe g
Dzabe go nemaat Cairskoto
mu veruvas na bugarski portali? dobro togas makedonija e bugarska10 на 2 со ножеви и тоа на сред Чаршија. Тоа е чаирското кое фала богу го немаме!
Доаѓаат и тоа често, оваа сезона што помина на неколку утакмици со ред беа, вклучувајќи го и баражот во Кавадарци.Me interesira, dali UGE doagaat cesto vaka na utakmici na Vardar kako Komiti na Schalke? Isto, dali dosega imaat i tie nekoj akcija/donacija organizirano vo ramkite na akcijata na Komiti za spas na Vardar? Sepak so taa platezna mokj i bliskite odnosi koi gi neguvaat grupite, ne bi bilo problem barem 300-500 sezonski da zemat spored mene
mu veruvas na bugarski portali? dobro togas makedonija e bugarska![]()
Abe ti si clen na edna navivacka grupa sto begase od eden svadbar uste li ne vi e sram da zborete?Ај жити се да не дебатираме за нешто што кај вас се повторува со години. Како да е ова прв случај, па сега тука ќе дебатираме за бугарските портали![]()
Не верувај се што читаш на интернет другаре.Некое дете си играл курташак со татарите им извадил нож.Сеа да се вратиме на реалноста,шверцери ги ебаа и внатре и надвор од стадионот додека вие се криевте и праевте рефреш на социјални мрежи чекајки дека некој шверцер ке биде тепан.Замисли сеа вие викате градот е наш а коа дојдоа вашите најголеми непријатели се криевте.Глеам некои викаат не играа со Вардар.Ова е исто ко да играше Вардар со Партизан и шверцери да се крија од србите.10 на 2 со ножеви и тоа на сред Чаршија. Тоа е чаирското кое фала богу го немаме!