Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да каже причина за бодењето на бугарот? Дали продбал да се спротиставе па го јадел?
У џандарскиот извештај пишува дека уште тројица биле со него, избоден е во Чаир веројатно кога беше каменувањето.

Ne ja zemame deka koga praime incidenti, izbodenje so nozi, vie ke vikate eve sakat da ja pravat losha vreva i za nas makedoncite
Da znaat i tie deka albanecot ti dava dobar kjutek kade da odis hahahahah
pozdravvvv do site :ojeaa:
Сега ќе ве поздрават Бугарите и тоа преку македонска полиција и суд да пече повеќе.

Колку пати дојдоа михајловистички здруженија со нивни обележја и знамиња во Смилево? Никаква реакција...
Колку пати оделе врска неам.
Јас сум 150 км плус од Демир Хисар и од моите цели 2 посети на поминување таму скоро и да нема млад народ веќе. Факт е дека Демир Хисар процентуално од населението имаше највеќе учесници 2001ва. Градот денес има 2000 жители, општината 7000 на хартија. Кога беше потребно се покажаа така да целта за некое омаложување ти е обична глупост.

Сега ќе ве поздрават Бугарите и тоа преку македонска полиција и суд да пече повеќе.

SE NAUCIVME DA SEDIME VO POLICISKI STANICI , VO ZATVOR NEKOLKU DENOVI , NISTO E TOA DRUGAR NAJVAZNO E TATARITE DA GO PAMTAT KJUTEKOT VO SKOPJE I DA NE SE PRAVAT MANGUPI VO DRUGA DRZAVA HAHAHAHAH
:zloo:

Други снимки од нападот во Чаир. Типот му избега на берберот за да тепа бугари

Attachments

• Screenshot_20230729_143045_Facebook.jpg
    Screenshot_20230729_143045_Facebook.jpg
    127,3 KB · Прегледи: 147
Me interesira, dali UGE doagaat cesto vaka na utakmici na Vardar kako Komiti na Schalke? Isto, dali dosega imaat i tie nekoj akcija/donacija organizirano vo ramkite na akcijata na Komiti za spas na Vardar? Sepak so taa platezna mokj i bliskite odnosi koi gi neguvaat grupite, ne bi bilo problem barem 300-500 sezonski da zemat spored mene

Me interesira, dali UGE doagaat cesto vaka na utakmici na Vardar kako Komiti na Schalke? Isto, dali dosega imaat i tie nekoj akcija/donacija organizirano vo ramkite na akcijata na Komiti za spas na Vardar? Sepak so taa platezna mokj i bliskite odnosi koi gi neguvaat grupite, ne bi bilo problem barem 300-500 sezonski da zemat spored mene
Доаѓаат и тоа често, оваа сезона што помина на неколку утакмици со ред беа, вклучувајќи го и баражот во Кавадарци.

mu veruvas na bugarski portali? dobro togas makedonija e bugarska :ROFLMAO:

Ај жити се да не дебатираме за нешто што кај вас се повторува со години. Како да е ова прв случај, па сега тука ќе дебатираме за бугарските портали:)

Ај жити се да не дебатираме за нешто што кај вас се повторува со години. Како да е ова прв случај, па сега тука ќе дебатираме за бугарските портали:)
Abe ti si clen na edna navivacka grupa sto begase od eden svadbar uste li ne vi e sram da zborete?

10 на 2 со ножеви и тоа на сред Чаршија. Тоа е чаирското кое фала богу го немаме!
Не верувај се што читаш на интернет другаре.Некое дете си играл курташак со татарите им извадил нож.Сеа да се вратиме на реалноста,шверцери ги ебаа и внатре и надвор од стадионот додека вие се криевте и праевте рефреш на социјални мрежи чекајки дека некој шверцер ке биде тепан.Замисли сеа вие викате градот е наш а коа дојдоа вашите најголеми непријатели се криевте.Глеам некои викаат не играа со Вардар.Ова е исто ко да играше Вардар со Партизан и шверцери да се крија од србите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom