Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да појасни авторот шо сакаше да кажи за овој дел?Ps. Srekjen praznik na site sto slavite vklucuvajki gi i Albanskite semejstva vo Manastir ( bitola )
Policijata svrtena so pendrakot i stitot prema nas a so grbot prema vas i oni ne branele … smesni ste!!!Прегледај го приврзокот 362114
Koj se kriel od policijata? ( Kale )
Ajde gjorgji kolozov pocni sea so pretstavi i filozofiranja kazi kolku se jaki komiti i kako tepaat niz skopje
Ps. Srekjen praznik na site sto slavite vklucuvajki gi i Albanskite semejstva vo Manastir ( bitola )
Кале е пред 11 години, вас пред помалце од една година ви падна ударно знаме. За реквизити веќе не ни броиме, тоа е повеќе за страв да ви се всади, не дека се некаков трофеј. У последно време и македонски научивте да зборите на првата заушка, кај и да е ќе почнете и да се![]()
Леле каков камбек после неколку дена.Греота еј, којзнае колку ти било тешко деновиве штом си решил во 5 сабајле да пишуваш тука на форумов...те дрма криза а
Да ја објаснувам случката на Кале по 10000 пат не ми паѓа на памет. Стотина души против цела политичка, полициска и криминална структура на ДУИ. Ножевите кои ги носевте иако бевте барем 10 пати повеќе доволно говорат за вашиот страв. Вадењето на лисици пред 20 камери доволно говори за вашата поврзаност со МВР, и позициите на Артан и Омер денес доволно говорат за вашата поврзаност со ДУИ. Од тој ден е само едно јасно - никогаш повеќе ниту една група на светот нема да ве смета за навивачи.
Најважно е што, десет години подоцна со цела поддршка која ја имате, вие не постоите. На трибина сте 50 души а на улица ви паѓаат реквизитите само што ќе ја минете Чаршијата. Искрено, срам ми е што воопшто дискутирам веќе со тебе. Ај бркај работа.
Да појасни авторот шо сакаше да кажи за овој дел?
Во Битола има само Македонци муслимани кои во еден момент стануваат АлбанциPak ke ti napomenam site najorganizirani navivacki grupi imate izgubeno transparent od Sverceri taka da toa ve boli, a kejf praite si niz Internet so zauski a u teren znaete sami kako stojat rabotite.
Vie da zborite za rekviziti i za tepacki bas vie da ne e tragicno ke bide smesno SE LAZETE SEBESI ne vi gi peat za nisto pesnite Ckembari i drugite makedonski navivacki grupi poso i tie ja znaat realnosta kako stojat rabotite u skopje..
Iskreno i mene mi e sram da diskutiram so TASTATURA TEPACI kako tebe samo sekogas koga ke se spomnat $ ke bides repliciran.
Zborot mi e za asimiliranite pravoslavni Albanci vo Manastir ( bitola ) no toa nema nisto vrska so navivaci i nema da repliciram na ova temaa tuka.
Гледам се разбираш во навивачки групи, и во други работи, Збор два за знамето на шверцери што гореше на прославата. И тоа беше дел од прославата или?Pak ke ti napomenam site najorganizirani navivacki grupi imate izgubeno transparent od Sverceri taka da toa ve boli, a kejf praite si niz Internet so zauski a u teren znaete sami kako stojat rabotite.
Vie da zborite za rekviziti i za tepacki bas vie da ne e tragicno ke bide smesno SE LAZETE SEBESI ne vi gi peat za nisto pesnite Ckembari i drugite makedonski navivacki grupi poso i tie ja znaat realnosta kako stojat rabotite u skopje..
Iskreno i mene mi e sram da diskutiram so TASTATURA TEPACI kako tebe samo sekogas koga ke se spomnat $ ke bides repliciran.
Zborot mi e za asimiliranite pravoslavni Albanci vo Manastir ( bitola ) no toa nema nisto vrska so navivaci i nema da repliciram na ova temaa tuka.
Гледам се разбираш во навивачки групи, и во други работи, Збор два за знамето на шверцери што гореше на прославата. И тоа беше дел од прославата или?
Се гледа дека си мал и умен. МАЛОУМЕНA ti da kazes zbor dva za udarnoto zname na komiti, vojvodi, ckembari, majmuni, vinari, Cementara, lavovi gjorce.. ?
Cim istoto 100 pati go povtoruvate i jas istoto ke go kazam.
Se vozat u kola albatrosi шiptarski delikventi od çair baraat zalutani deca od komiti maksimum da se 2ca
Ako se povekje ili ako im vratat na provokaciite o komit tacia non od kola ne zastanuvaat pun gas
A ako vidat deka mozat da napadnat deka realno ima nekoi deca/momci ne se za fajt odma rzat hienite vadat nozevi mavaat 5 na 1 soblakaj go maicata
Isto taka mozno e petok sabota da prosetaat niz centar 20 albatrosi voozureni spremni za na kosovo se kurcat baraat problem da pokazat muda i taka policija ne gi apsi na prva linija se so artan i omer nivnite blagajnici i voedno bogovi na teroristickata im organizacija
Ednostavno najaki go drzat gradot puni se pari droga i oruzje
Ama koga igra Vardar pak znaat deka sepak e opasno i za banda voozureni albatrosi, pa zatoa voena formacija na kale gledaat od gore na planina bastion nivna teritorija
Za slucajno da ne dojde do kontakt zatoa sto sekogas se tepani kako magarinja otkako ke snemaat kamenja i flasi
ШВЕРЦЕРИ ЧАИР originals
Abe vie svadbari provociravte i samo eden vi zastana site izbegavte
1 svadbar protiv 30 komiti nemojte so sila da se praite toa sto ne ste.
Priznajte ednas zasekogas ne mozete so Sverceri da se merite so akcii u sekoj kjos od Skopje ste jadele samari.
Гледам се разбираш во навивачки групи, и во други работи, Збор два за знамето на шверцери што гореше на прославата. И тоа беше дел од прославата или?Pak ke ti napomenam site najorganizirani navivacki grupi imate izgubeno transparent od Sverceri taka da toa ve boli, a kejf praite si niz Internet so zauski a u teren znaete sami kako stojat rabotite.
Значи и тоа беше дел од прославата, да си запалите ударен транспарент на стадионот на противникот?Abe vie svadbari provociravte i samo eden vi zastana site izbegavte
1 svadbar protiv 30 komiti nemojte so sila da se praite toa sto ne ste.
Priznajte ednas zasekogas ne mozete so Sverceri da se merite so akcii u sekoj kjos od Skopje ste jadele samari.
Гледам се разбираш во навивачки групи, и во други работи, Збор два за знамето на шверцери што гореше на прославата. И тоа беше дел од прославата или?
Значи и тоа беше дел од прославата, да си запалите ударен транспарент на стадионот на противникот?
Недопирливи сте, а и невидливи последно време. По помирувањето со Балистите, се помиривте и со фактот дека не сте навивачка група.